Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣοκ στην Καλαμάτα – Την κατασπάραξαν σκυλιά και δυο μήνες μετά έχει...

Σοκ στην Καλαμάτα – Την κατασπάραξαν σκυλιά και δυο μήνες μετά έχει μείνει άνεργη

Συγκλονίζει η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών από την Καλαμάτα, Αγάπη Κωστέα η οποία δύο μήνες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από αγέλη σκύλων την ώρα που έμπαινε στο προαύλιο χώρο του εργοστασίου για να δουλέψει, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ την ώρα που τα σκυλιά ορμούσαν με μανία πάνω της και τη δάγκωναν σε όλο της το σώμα.

  • Οι πληγές της αργούν να επουλωθούν καθώς τα τραύματα στο σώμα της είναι σοβαρά , η ψυχολογία της είναι κακή ενώ τα σκυλιά συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο προαύλιο του εργοστασίου.

«Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Οι πληγές μου θα πάρουν χρόνο για να επουλωθούν ενώ τα δάχτυλα των ποδιών μου, δεν τα αισθάνομαι , είναι μουδιασμένα. Είναι δύσκολη η κατάστασή μου , κλαίω συνέχεια και φοβάμαι πολύ. Τα σκυλιά από ότι μαθαίνω συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και η κατάσταση εκεί είναι σαν να μην συνέβη ποτέ αυτό το περιστατικό μένα που κινδύνεψα να χασω τη ζωή μου. Πηγαίνω συνέχεια στους γιατρούς , προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ αλλά είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω ξαναπάει στη δουλειά , είμαι άνεργη και δεν έχω το κουράγιο να ξαναπεράσω εκείνη την πόρτα του εργοστασίου» λέει στο protothema η Αγάπη Κωστέα.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών στην Καλαμάτα είχε περιγράψει στο protothema 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, Αγάπη Κωστέα.

«Με κατασπάραξαν κυριολεκτικά. Έχω ράμματα στο σώμα μου, πληγές και αφόρητους πόνους. Δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ που έχω υποστεί, κλαίω και προσπαθώ να βρω την δύναμη να γυρίσω σπίτι μου, στα παιδάκια μου. Θέλω να τα αγκαλιάσω και δεν μπορώ, πονάω, έχω πληγές παντού. Δεν θέλω να με δουν σε αυτή την κατάσταση και τα στεναχωρήσω, θέλω να τις κρύψω τις πληγές μου» λέει κλαίγοντας και συνεχίζει:

«Ούρλιαζα από τους πόνους την ώρα που με δάγκωναν. Δεν ήταν κανείς εκεί για να με ακούσει και να με βοηθήσει αμέσως. Όταν πάρκαρα το αμάξι μου και μπήκα μέσα στο προαύλιο του εργοστασίου έτρεξαν κατά πάνω μου αδέσποτα σκυλιά κι άρχισαν να με τραβάνε και να με δαγκώνουν. Με τραβούσαν από τα παππούτσια, τις κάλτσες, τα ρούχα, ούρλιαζα και γάβγιζαν αλλά δεν μπορούσε να με ακούσει κανείς. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, είχα κουλουριαστεί και αυτά με κατασπάραζαν. Ώσπου κάποια στιγμή δύο κοπέλες από το εργοστάσιο με είδαν και έτρεξαν να βοηθήσουν. Αυτές με πήγαν στο νοσοκομείο με το αμάξι. Ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κι όταν ήρθε ο άντρας μου στο νοσοκομείο και ειδε τις πληγές μου,σοκαρίστηκε κι αυτός».

«Δεν περίμενα να μου συμβεί αυτό το κακό. Ήταν η τρίτη μέρα στη νέα μου εργασία, τα σκυλιά αυτά είναι αδέσποτα και κυκλοφορούν μέσα στο εργοστάσιο , είναι επιθετικά αλλά κανείς δεν μιλάει . Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι γλίτωσα. Παρακαλάω το Θεό να γυρίσω σπίτι, κοντά στα παιδιά μου καταλήγει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ

img 9264 img 9266 img 9267 img 9268 img 9269 img 9270

Τα πιο σημαντικά