Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣοκ στην Αχαΐα: Χτυπούσε την καρκινοπαθή σύζυγό του και της άρπαξε το...

Σοκ στην Αχαΐα: Χτυπούσε την καρκινοπαθή σύζυγό του και της άρπαξε το παιδί τους

Μια άτυχη γυναίκα έχει καταγγείλει πως ζει εδώ και καιρό «εφιάλτη» στο χωριό της Δυτικής Αχαΐας όπου ζει, καθώς η 50χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, έχει καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για βιαιοπραγία, κακοποίηση και αρπαγή ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ζει στην Αχαΐα και είναι καρκινοπαθής, ενώ μετά το ξύλο που δέχτηκε, ο εν διαστάσει σύζυγός της άρπαξε το παιδί τους. Η οικογένειά της, ισχυρίζεται ότι μετά τα όσα έχει τραβήξει μάλιστα, νοσηλεύτηκε μέχρι και στην Ψυχιατρική Κλινική.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η γυναίκα θα καταθέσει και αίτηση διαζυγίου, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια του 6χρονου. Η μήνυση που θα κατατεθεί θα έχει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της αρπαγής ανηλίκου.

Από τη πλευρά του ο δικηγόρος της, δήλωσε πως η γυναίκα είναι χειρουργημένη στο ισχίο, μετά από πτώση που είχε και ύστερα από τσακωμό με τον εν διαστάσει σύζυγό της, όταν εκείνος της έσπρωξε.

Τέλος, ο εν διαστάσει σύζυγός της στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας κράτησε μάλιστα παράνομα το παιδί, παραβιάζοντας το νόμο και φυσικά άμεσα κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα.

Τα πιο σημαντικά