Σοκ στην Αχαΐα: Χτυπούσε την καρκινοπαθή σύζυγό του και της άρπαξε το παιδί τους

8 Φεβρουαρίου, 20235:06 ΠΜ
More videos

Μια άτυχη γυναίκα έχει καταγγείλει πως ζει εδώ και καιρό «εφιάλτη» στο χωριό της Δυτικής Αχαΐας όπου ζει, καθώς η 50χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, έχει καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για βιαιοπραγία, κακοποίηση και αρπαγή ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ζει στην Αχαΐα και είναι καρκινοπαθής, ενώ μετά το ξύλο που δέχτηκε, ο εν διαστάσει σύζυγός της άρπαξε το παιδί τους. Η οικογένειά της, ισχυρίζεται ότι μετά τα όσα έχει τραβήξει μάλιστα, νοσηλεύτηκε μέχρι και στην Ψυχιατρική Κλινική.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η γυναίκα θα καταθέσει και αίτηση διαζυγίου, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια του 6χρονου. Η μήνυση που θα κατατεθεί θα έχει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της αρπαγής ανηλίκου.

Από τη πλευρά του ο δικηγόρος της, δήλωσε πως η γυναίκα είναι χειρουργημένη στο ισχίο, μετά από πτώση που είχε και ύστερα από τσακωμό με τον εν διαστάσει σύζυγό της, όταν εκείνος της έσπρωξε.

Τέλος, ο εν διαστάσει σύζυγός της στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας κράτησε μάλιστα παράνομα το παιδί, παραβιάζοντας το νόμο και φυσικά άμεσα κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News