Σοκ στη Λιβαδειά: Πέθανε μέσα στο γήπεδο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

20 Απριλίου, 2022 2:36 ΠΜ
More videos

Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Κώστας Γκαλαμέλος, ο οποίος ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, άφησε την τελευταία του πνοή στο χώρο που αγάπησε και αγαπήθηκε, στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς, σε ηλικία 48 ετών.

Κατά την διάρκεια του 1ου Τουρνουά Παλαίμαχων που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων και την συμμετοχή των ομάδων παλαίμαχων του Π.Α.Ο.Κ., του Απόλλωνα Αθηνών και του Παναιτωλικού και λίγη ώρα αφότου είχε ξεκινήσει ο “μικρός τελικός” εντελώς ξαφνικά έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως “έπεσαν” πάνω του για να του προσφέρουν τις Α’ Βοήθειες ο γιατρός του αγώνα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας, Γιάννης Περγαντάς και τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του παραρτήματος Λιβαδειάς που βρίσκονταν στο γήπεδο για τον αγώνα καθώς και ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο οποίος είναι επίσης γιατρός. Κλήθηκε αμέσως και ασθενοφόρο το οποίο έφτασε γρήγορα στο στάδιο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδεία του κ. Περγαντά. Στο νοσοκομείο έγιναν και εκεί πολλές προσπάθειες να επανέλθει, αλλά, δυστυχώς, δεν επανήλθε!

Είχε πρωτοστατήσει στην διοργάνωση του τουρνουά που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα (τα έσοδα θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο “Αγία Ταβιθά”), όπως και στις περισσότερες διοργανώσεις των παλαίμαχων του Λεβαδειακού ενώ δραστηριοποιούταν και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ισπανία για σεμινάριο προπονητικής με τους συναδέλφους του από την ακαδημία που διατηρούσε και η οποία συνεργάζεται με την Βαλένθια ενώ επίσης πρόσφατα είχε επανεκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού.

Πηγή: tvstar.gr