Νεκρός 40χρονος άνδρας στη Γλυφάδα: Μπήκε στον κάδο ανακύκλωσης να πάρει ρούχα και εγκλωβίστηκε – Ο κάδος έκλεισε αυτόματα
Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων στη Γλυφάδα, εκτιμάται πως πέθανε από ασφυξία ή κάποιο άλλο παθολογικό αίτιο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσπάθησε να πάρει ρούχα από τον κάδο, μπήκε από το άνοιγμα στο επάνω μέρος αλλά εγκλωβίστηκε και δεν μπόρεσε να βγει, γιατί δεν ανοίγει το καπάκι από μέσα.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός, ο 40χρονος άνδρας μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων (στην εικόνα πάνω από notia) τα ξημερώματα της Πέμπτης, ερευνά η αστυνομία.
Ο 4οχρονος, μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε από τον κάδο χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Δεν έχει διευκρινιστεί πόση ώρα ο άτυχος άνδρας βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα στον κάδο.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε άνδρας από κάδο ανακύκλωσης ενδυμάτων, και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, στην περιοχή του δήμου Γλυφάδας Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 18, 2025
Γλυφάδα: Πιθανόν από ασφυξία ο θάνατος του άνδρα
Από την αστυνομία πιστεύουν ότι ο άνδρας πρέπει να μπήκε μέσα στον κάδο για να πάρει ρούχα αλλά εγκλωβίστηκε καθώς ο κάδος κλείνει μόνος του, ενώ εκτιμάται πως πέθανε από ασφυξία ή κάποιο άλλο παθολογικό αίτιο. Όπως αναφέρεται ο κάδος διαθέτει σύστημα, το οποίο κλείνει αυτόματα και δεν ανοίγει από το εσωτερικό του.
Οι πυροσβέστες έκοψαν την πόρτα του κάδου και τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως αναφέρει το MEGA δεν έχει διευκρινιστεί πόση ώρα ο άτυχος άνδρας βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα στον κάδο.
Γλυφάδα: Ερωτήματα για τον 40χρονο που βρέθηκε νεκρός σε κάδο ανακύκλωσης
Αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Γλυφάδας ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ένας 40χρονος άνδρας μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/9), στις 03:15, στη διασταύρωση των οδών Σάκη Καραγιωργά και Διαδόχου Παύλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα Ρομά 40 ετών, ο οποίος μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε από τον κάδο χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.