Σοκ – Νεκρός γνωστός παιδίατρος, πατέρας 2 παιδιών

7 Νοεμβρίου, 202111:24 ΠΜ

Τη θλίψη τους για τον χαμό του εκφράζουν με ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του νοσοκομείου Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης

Έφυγε χθες από τη ζωή ο Σερραίος παιδίατρος – νεογνολόγος Άκης Χατζηδημητρίου, ο οποίος ασκούσε το λειτούργημα στη Θεσσαλονίκη. Ο Βενιζέλος -Άκης- Χατζηδημητρίου ήταν μόλις 40 ετών και αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο ανήλικα παιδιά.

Ο εκλιπών ήταν επιστημονικός συνεργάτης της μονάδας Νεογνών του ΑΠΘ. Τη θλίψη τους για τον χαμό του εκφράζουν με ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του νοσοκομείου Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

“Η ψυχή σφιγμένη, τα λόγια δύσκολα. Δεν το πιστεύουμε, ότι σήμερα σε αποχαιρετούμε στον Προφήτη Ηλία .Ενας άριστος Παιδίατρος, ένας λαμπρός επιστήμονας, γέννημα- θρέμα της πόλης μας, που μόλις άνοιξε τα φτερά του στη Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι πια ανάμεσά μας. Αφήνει πίσω του μια υπέροχη οικογένεια και 2 ανήλικα τέκνα. Δεν έχω λόγια παρά μόνο πίκρα.. Αντίο Άκη Χατζηδημητριου, ο φίλος σου ο Τάσος δεν ξερω πως θα μπορέσει να σε αποχαιρετησει…Η κοινωνία μας έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο και η επιστήμη έναν άξιο επιστήμονα που κόπιασε στη ζωή του για να βοηθήσει τους ανθρώπους”, γράφει στο Facebook η αντιδήμαρχος Σερρών Σωτηρία Πάνου Αναστασιάδη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News