Άγριο κράξιμο στην Λίλη για την εμφάνισή της στην κηδεία της Μαστροκώστα: «Που πας με το μαντήλι και το κραγιόν κυρά μου;»
“Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της Ιωάννας Λίλη στην εκκλησία στο Ελληνικό στην κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα, όπου βρέθηκε φορώντας μαύρο μαντήλι στα μαλλιά. Η ίδια μίλησε δύο φορές στις τηλεοπτικές κάμερες, παρότι αρχικά φαινόταν πως θα έκανε δηλώσεις μόνο σε ένα κανάλι.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία και οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να βρουν κάποιο πρόσωπο για μια δήλωση — αφού καμία από τις φίλες της δεν έδειχνε διάθεση να μιλήσει εκείνη τη στιγμή — η Ιωάννα Λίλη στάθηκε μπροστά στις κάμερες, περίμενε να συγκεντρωθούν όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις.
Δείτε τα δημόσια σχόλια:

Στη δεύτερη εμφάνισή της είχε αφαιρέσει το μαντήλι από τα μαλλιά της. Τα σχόλια στα social media ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά, με αρκετούς να εκφράζουν αρνητική άποψη για την εικόνα της.
Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, «με μαύρο μαντήλι και κραγιόν δεν πηγαίνεις σε κηδεία, ούτε δείχνεις ότι νιώθεις πόνο», ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που σχολίασαν πως «νόμιζαν ότι πήγαινε στο My Style Rocks».”
