Σοφία Βόσσου: «Είμαι πολύ περήφανη που ο φυλακισμένος, Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου»

18 Μαρτίου, 20231:05 ΠΜ
More videos

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γαμπρό της, τον Βασίλη Δημάκη.

«Για το εθνικό πένθος επικεντρωνόμαστε μόνο στους καλλιτέχνες. Γιατί δεν επικεντρωνόμαστε και στο σούπερ μάρκετ; Η μουσική δεν είναι μόνο διασκέδαση, είναι και δουλειά. Όλοι έχουν γίνει δικαστές και βρίζουν χυδαία στα social media. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σαρανταποδαρούσα και έχει αγάπη για τη ζωή. Όσο ήταν στο νοσοκομείο μιλούσα καθημερινά με την Ελένη και τον Στέργιο. Κάθε στιγμή που τραγουδάω κάνω έρωτα εγκεφαλικά με τον κόσμο. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου είπε στη συνέχεια: «Είμαι ροκ μαμά και αφήνω την Ερασμία να κάνει ότι θέλει. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Δεν διανοούμαι ότι λεγόμαστε Χριστιανοί και δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή εκτίουν την ποινή τους και θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου».

Δείτε το βίντεο:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News