Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

“Για δουλειά μπαίνω σε αεροπλάνο, για αναψυχή όχι. Το Big Ben το έχω δει σε φωτογραφίες, στις ταινίες, σε καρτ ποστάλ”

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και με τις εξομολογήσεις έκανε αρκετές φορές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά και να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Αρχικά, η Σοφία Βογιατζάκη περιέγραψε πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε πού είναι το σπίτι της. «Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει «εδώ είναι»; Λέω «όχι». Σε αυτό το σπίτι μένω τόσα χρόνια, κάπως μου φάνηκε διαφορετικό το φανάρι εκείνο το βράδυ και μετά λέω «Αχ Νίκο έχεις δίκιο». Χάνομαι…», παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο. «Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω «Πού πάμε»; Μου λένε «Πελοπόννησο». Λέω «Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο»; Μου λένε «Μα, δεν παίζουμε Πάτρα»; Λέω «Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο», αποκάλυψε.

Τα πιο σημαντικά