Σοφία Χατζηπαντελή τέλος: Την διώχνουν άρον άρον από το «GNTM» μετά τα επεισόδια, ραγδαίες εξελίξεις

29 Σεπτεμβρίου, 2022 4:43 ΜΜ
More videos

Μεγάλες ανατροπές θα υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του GNTM 5 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (03/10) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Οι οντισιόν του GNTM 5 θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, με τα κορίτσια να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή και να διεκδικούν τα «ναι» που θα τους στείλουν στο ID Catwalk.

Όπως φαίνεται στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, Βίκυ Καγιά, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σωφρονίου συνεχίζουν την αναζήτηση, την ώρα που ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψήφιων μοντέλων είναι τεράστιος.

Μεταξύ των μοντέλων βλέπουμε μια νεαρή γυναίκα με λεύκη, αλλά και μια που θα κάνει την Σοφία Χατζηπαντελή να δώσει την wildcard της.

Οι οντισιόν, όμως, οδεύουν προς το τέλος του και η ώρα του ID Catwalk φτάνει. Εκεί, τα μοντέλα θα κριθούν από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου και όχι από την Σοφία Χατζηπαντελή, της οποία η παρουσία στο GNTM 5 ολοκληρώνεται στις οντισιόν, μιας και ήταν guest κριτής.

Τι θα δούμε στο ID Catwalk;

Στο ID Catwalk, οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν τους 3 κριτές με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους.

Ποια μοντέλα θα εντυπωσιάσουν τους κριτές και ποια θα «χαντακωθούν» με το στυλ τους;

GNTM: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου