Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
θρησκείαΣοφία Αλιμπέρτη: «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με βοήθησε όταν περνούσα πραγματικά δύσκολα, όταν...

Σοφία Αλιμπέρτη: «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με βοήθησε όταν περνούσα πραγματικά δύσκολα, όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας»

Η αγαπητή ηθοποιός και παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 14 ολόκληρα χρόνια με την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» αλλά και τη ζωή της στο νησί της Πάρου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε επίσης και στον φύλακα αγγελό της, τον Αρχάγελλο Μιχαήλ, στον οποίο την είχε τάξει η μητέρα της

Η Σοφία Αλιμπέρτη για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

«Ο Αρχάγγελος για μένα είναι ό,τι πιο υπαρκτό έχω στη ζωή μου. Μπορεί να πει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου», ανέφερε η παρουσιάστρια στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Σε ερώτηση για το περιστατικό που είχε γίνει viral, όταν είχε επικαλεστεί τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για να βρει θέση πάρκινγκ, η Σοφία Αλιμπέρτη απάντησε:

«Για το πάρκιγκ λες; Ναι, πλάκα είχε. Και βρίσκω πάντα. Αλλά γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο; Δεν είμαι καμιά τρελή που μιλάει 24 ώρες το 24ωρο με τον άγγελό της. Δηλαδή «τι λες, Αρχάγγελε; Να φάω αυτό; Να πάω εκεί;».

Σοφία Αλιμπέρτη: «Οτιδήποτε έχω ζητήσει ολόψυχα από τον άγγελό μου, με την καρδιά ανοιχτή και καθαρή, μου το έχει πραγματοποιήσει»

«Το σαρκάζεις τώρα. Ναι, αλλά δεν λέω αυτό η γυναίκα. Σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα, οτιδήποτε έχω ζητήσει ολόψυχα από τον άγγελό μου, με την καρδιά ανοιχτή και καθαρή, μου το έχει πραγματοποιήσει. Και όταν περνούσα δύσκολα, πραγματικά δύσκολα, ήταν ο μοναδικός που είχα να του απευθυνθώ. Και έπαιρνα κουράγιο όταν είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας. Γιατί τότε, χρόνια πριν, δεν ήταν και της μόδας να μιλάς για αυτά. Δεν μπορούσες. Κινδύνευες να μη σε καταλάβει κανείς. Τώρα έχει πλέον απενοχοποιηθεί».

Τα πιο σημαντικά