Σνόουμπορντερς σώζουν άλογο εγκλωβισμένο στο χιόνι!

10 Οκτωβρίου, 2015 3:42 ΜΜ
More videos

Για να γιορτάσει τα 21 του γενέθλια ο Ραφαέλ πήγε με έναν φίλο του για σκι στο Ελ Ντοράντο, στην Χιλή. Σύντομα είδε ένα εμπόδιο στον ορίζοντα. Αρχικά, νόμιζε ότι ήταν βράχος, στην συνέχεια,όμως κατάλαβε ότι ήταν ένα άλογο που είχε κολλήσει στο χιόνι. Γνωρίζοντας, ότι αν το άλογο μείνει εκεί σίγουρα θα πεθάνει, ο Ραφαέλ και ο φίλος του ανέλαβαν δράση.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η διάσωση του αλόγου και είναι πραγματικά εκπληκτική. Ο Ραφαέλ και ο φίλος του πάνε κοντά στο πανέμορφο άλογο και το ξεθάβουν μέσα από ενάμιση μέτρο χιόνι. Μετά κατηφόρισαν το βουνό,αφήνοντάς την να τους ακολουθήσει. 5 ώρες αργότερα την ξαναείδαν να έχει ενωθεί με την αγέλη της. Ο Ραφαέλ μπορεί να μην γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον τρόπο που είχε στο μυαλό του, όμως η εξέλιξη ήταν πολύ πιο συγκινητική.

Ο Ραφαέλ έγραψε για την διάσωση: “Έχω περάσει πολλά στην ζωή μου και μέσα από αυτά έχω καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να νοιάζεσαι για του άλλους, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε όχι. Αυτό ακριβώς κάναμε εγώ και ο φίλος μου. Μάθαμε ότι το άλογο αγνοούνταν για 4 μέρες. Ελπίζω αυτή η πράξη να εμπνεύσει τους ανθρώπους όχι μόνο να ζουν την ζωή τους στο έπακρο, αλλά και να βοηθούν τους άλλους με τον ίδιο τρόπο”. 

Ακολουθήστε μας στο facebook: