Σμαράγδα Καρύδη: H αριστουργηματική απάντηση για τη φωτογραφία με τον σκύλο της και το υποτιθέμενο ερωτικό βοήθημα

14 Οκτωβρίου, 20219:58 ΜΜ
More videos

Είπε η κακομοίρα η Σμαράγδα Καρύδη να κάνει μια ανάρτηση με τοποθέτηση προϊόντος με ένα από τα σταθερά brands-συνεργάτες της και ο σκύλος της ο Γιάννης κατάφερε να της το χαλάσει όλο. Όχι ηθελημένα προφανώς.

Αλλά να, είναι που καθόταν και μασουλούσε ο έρμος στο βάθος ένα κόκκινο κόκκαλο και ήταν έτσι τοποθετημένο που έμοιαζε με ερωτικό βοήθημα. Δεν ήθελαν πολύ τα social media να ξεφύγουν.

Έβαλε το χεράκι της και η Soula Glamorous με ένα story της που κατηύθυνε το κοινό του Instagram στο να σκεφτεί πιο πονηρά και μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία είχε σχεδόν 500 σχόλια.

Αφού έγινε ντόρος και υπήρξαν διάφορα σχόλια για το τι μασουλούσε ο σκύλος, η Σμαράγδα Καρύδη επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία απεικονίζεται καθαρά ο Γιάννης με το κόκκαλό του και η ηθοποιός απαντάει μέσω αυτού για όλη αυτή την παρεξήγηση.

«ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ
ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Γεια σας, είμαι ο Γιάννης ο Οφίσιαλ. Είμαι σκύλος ως γνωστόν και χρησιμοποιώ για λίγο το λογαριασμό της κοπέλας που με υπηρετεί για να σας μιλήσω για κάτι που αφορά στα ζώα του είδους σας και με εντυπωσίασε.

Πριν από λίγες μέρες η κοπέλα ανέβασε μια φωτό που στο βάθος φαίνομαι κι εγώ να μασουλάω το κόκκαλο μου. Το γνωστό κόκκινο κόκκαλο μου που ποζάρω με αυτό στις περισσότερες φωτογραφίες, που κοιμάμαι δίπλα του, που όταν χτυπάει το κουδούνι το αρπάζω και τρέχω στην πόρτα για να παίξουμε με όποιον έρχεται, είτε είναι φίλος, είτε ντελιβεράς. Το παιχνίδι μου είναι να μου το πετάς μακρυά κι εγώ να το ξαναφέρνω πίσω. Συναρπαστικό.

Η φωτό ήταν εκεί για 4 μέρες και τίποτα παράξενο δεν είχε συμβεί μέχρι που ενα προφίλ που λέγεται @soulaglamorous υπαινίχθηκε αστειευόμενο ότι το κόκκαλο μου δεν ήταν το κόκκαλο μου, αλλά δονητής. Κι από εκείνη την ώρα έγινε ο χαμός.

Όλοι σχολιάζουν ότι μασάω έναν δονητή. Όλοι δηλαδή είδαν αλλιώς κάτι που τόσο καιρό έβλεπαν κανονικό επειδή κάποιος τους υπέδειξε πως θα το δουν. Το φώτισε κάποιος, κάπως αλλιώς, και όλη η αγέλη σας, υπάκουσε και το είδε με άλλα μάτια.Δεν ήξερα ότι κι εσείς υπακούτε τυφλά στην αγέλη.

Μου είπαν ότι έτσι γίνεται στα σόσιαλ. Και μου εξήγησαν ότι τα σόσιαλ είναι όπως όταν εγώ κατουράω στο ίδιο δέντρο που πριν κατούρησε άλλος και μετά θα έρθει άλλος κι είναι σαν να κάνουμε όλοι λάικ στο ίδιο σημείο.Επίσης μέχρι τότε δεν ήξερα τι είναι ο δονητής. Μου είπαν ότι είναι κάτι σαν υποκατάστατο. Δηλαδή περίπου όπως αυτό που κάνω στα μαξιλάρια του καναπέ όταν δεν έχω κορίτσι. Δεν έχουμε πολλές διαφορές τελικά. Η βασική μας διαφορά είναι ότι εγώ αν πίστευα ότι βλέπω κάποιον να μασάει έναν δονητή θα ήμουν πιο ευγενικός και διακριτικός, θα παρίστανα ότι δε το βλέπω και δε θα έκανα dog shaming.

Τα σέβη μου άνθρωποι. Θα χαρώ να τα ξαναπούμε».

Δεν τα είπε κι άσχημα…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News