Σκύλος βλέπει ένα ελάφι να πνίγεται και βουτάει να το σώσει

18 Ιουλίου, 20175:07 ΜΜ
More videos

Ο Στορμ, το γκόλντεν ριτρίβερ, ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής του όπως κάθε άλλη μέρα, αλλά όλα άλλαξαν μέσα σε μια στιγμή. Ενώ είχε βγει για βόλτα με την οικογένειά του στις όχθες του λιμανιού Τζέφερσον Χάρμπορ στη Νέα Υόρκη, ο θαρραλέος σκύλος είδε ένα μικρό ελάφι να πνίγεται και αμέσως έπεσε μέσα στο νερό για να το σώσει.

Ο Μαρκ Φρίλι, ο ιδιοκτήτης του Στορμ, κοιτούσε με ενθουσιασμό τον σκύλο του που προσπαθούσε να σώσει το μικρό αβοήθητο ζωάκι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Από ό,τι φαίνεται, αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Στη συνέχεια, ο Φρίλι κάλεσε τον οργανισμό Strong Island Animal Rescue League για βοήθεια σχετικά με το τι να κάνει μετά. Στο σημείο έφτασε ο εθελοντής Φράνκι Φλόριντα μαζί με τη συνάδελφό του, Έρικα Κούτσινγκ. Ωστόσο, το μικρό ελάφι βρέθηκε για μια ακόμα φορά σε μπελάδες.

“Η Έρικα κάλεσε τον Φράνκι ενώ οδηγούσε, για να την ενημερώσει για την κατάσταση και εκείνος της απάντησε φωνάζοντας ‘Έπεσε πάλι μέσα στο νερό. Είναι πολύ μακριά. Πνίγεται! Μπαίνω μέσα'”, έγραψε η ομάδα διάσωσης στη σελίδα της στο Facebook.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Φράνκι να κολυμπήσει για να σώσει το μικρό ελάφι.

Μόλις μετέφεραν το μικρό ελάφι σε ασφαλές σημείο, οι διασώστες δεν θέλησαν να χάσουν άλλο χρόνο και αποφάσισαν να μετακινήσουν το ελάφι που είχε τραυματιστεί στο μάτι, σε ένα κοντινό κέντρο επανένταξης άγριας ζωής.

Οι διασώστες είναι αισιόδοξοι ότι το μικρό ελάφι θα καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια του.

Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια του μικρού ελαφιού, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μερικοί καλοί άνθρωποι και ένας γενναίος σκύλος βοήθησαν στη διάσωσή του.

“Σήμερα έγινε μια εκπληκτική ομαδική προσπάθεια. Ευχαριστούμε τους Μαρκ, Στορμ, Φράνκι και Έρικα, για το ρόλο που έπαιξαν στη διάσωση μιας ζωής”, έγραψε η ομάδα διάσωσης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News