Σκύλος στη Βραζιλία σπρώχνει τη νέα του κουβέρτα για να ζεστάνει ένα αδέσποτο

8 Ιουλίου, 2017 3:23 ΜΜ
More videos

Σε ηλικία 8 μηνών, η Λάνα εξακολουθεί να είναι ένα κουτάβι, αλλά γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλός.

Το τετράποδο ζει στη Βραζιλία, όπου διασώθηκε από τους δρόμους μαζί με τα αδέρφια της, στα τέλη του περασμένου έτους. Σύντομα, υιοθετήθηκε από τη Σουέλεν Σαουμλόεφελ και τον αρραβωνιαστικό της, ξεκινώντας την ευτυχισμένη νέα ζωή της ως αγαπημένο κατοικίδιο. Παρόλο που τώρα έχει όλη την αγάπη και την προσοχή ως κατοικίδιο, δεν έχει ξεχάσει πώς είναι να είσαι ένας σκύλος που δεν έχει τίποτα.

Suelen Schaumloeffel

Πρόσφατα, ο καιρός έγινε αρκετά ψυχρός και η Σουέλεν αγόρασε μια παχύτερη κουβέρτα για τη Λάνα, ώστε να σιγουρευτεί πως θα παραμείνει ζεστή. Δεν γνώριζε, όμως, πως το κατοικίδιό της θα μοιραζόταν την άνεση και τη ζεστασιά της κουβέρτας της με ένα νέο φίλο.

Όταν ο αρραβωνιαστικός της Σουέλεν έφυγε για τη δουλειά, παρατήρησε πως η Λάνα είχε μεταφέρει την κουβέρτα της έξω, για να τη μοιραστεί με έναν άλλο σκύλο που ζούσε στο δρόμο.

Suelen Schaumloeffel

Η ιδιοκτήτρια δεν είχε δει ξανά τον σκύλο και όταν τον πλησίασε για να δει αν έχει κολάρο, εκείνος έτρεξε μακριά.

Η Σουέλεν αναφέρει: «Σκέφτηκα πόσο όμορφο ήταν αυτό που έκανε για το φίλο της. Η καλύτερη τετράποδη φίλη μου, μου θύμισε κάτι τόσο σημαντικό: τη γενναιοδωρία!»

Suelen Schaumloeffel

Από τότε, το ζευγάρι έχει δει μερικές φορές τον τετράποδο φίλο της Λάνα, αλλά κάθε φορά που προσπαθούν να τον πλησιάσουν, εκείνος απομακρύνεται. Ελπίζουν να βρει το δρόμο για το σπίτι του αν έχει χαθεί. Επιπλέον, του έχουν αφήσει νερό και φαγητό στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

Σίγουρα αυτό θα έκανε και η Λάνα αν μπορούσε.

Η ιδιοκτήτρια δηλώνει: «Είναι το καλύτερο σκυλί που έχω γνωρίσει. Μερικές φορές ξεχνάμε τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή κάποιου άλλου. Η Λάνα μας το υπενθύμισε!»

Suelen Schaumloeffel