Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε το αφεντικό του στην Ρωσία

24 Ιανουαρίου, 2018 10:10 ΠΜ
More videos

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ρωσία με ένα κυνηγό που έπεσε θύμα του ίδιου του σκύλου καθώς τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του. Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Κυριακή ενώ ο άτυχος άντρας είχε πάει για κυνήγι σε μια περιοχή της νότιας Ρωσίας μαζί με ένα ξάδελφό του.

Την ώρα που βγήκαν απ’ το αυτοκίνητο οι δύο άντρες και μαζί τα δύο εσθονικά κυνηγόσκυλα, ο 64χρονος Σεργκέι Τερεκχόφ ακούμπησε το όπλο του στο γόνατό του με το κοντάκι να ακουμπάει στο έδαφος και την κάννη να είναι στραμμένη προς το στομάχι του.

Πάνω στον ενθουσιασμό του το ένα απ’ τα δύο σκυλιά έτρεξε προς την αγκαλιά του αφεντικού του πατώντας με το πόδι του τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τον άτυχο άντρα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό δήλωσαν ότι ο 64χρονος πέθανε από τραύματα στο στομάχι καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, αν και σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο Vzglyad-Info κατέληξε στο νοσοκομείο περίπου μια ώρα αργότερα.  Η ίδια πηγή μετέδωσε ότι το θύμα πρόλαβε να πει στους γιατρούς τις συνθήκες του δυστυχήματος.

[dailymail] [news247]

Ακολουθήστε μας στο facebook: