Σκύλος περίμενε για 4 μήνες έξω από το νοσοκομείο το αφεντικό του που είχε πεθάνει

9 Μαρτίου, 20181:53 ΜΜ
More videos

Σε μια περιοχή της Βραζιλίας, ένας 59χρονος άστεγος άνδρας μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο πιστός του σκύλος ακολούθησε το ασθενοφόρο και περίμενε το αφεντικό του να εμφανιστεί, έξω από το νοσοκομείο. Δυστυχώς, ο άνδρας ήταν σοβαρά τραυματισμένος και απεβίωσε.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου, ο σκύλος δεν προσπάθησε να εισέλθει στο νοσοκομείο, απλά περίμενε στην είσοδο. Αυτή η θλιβερή κατάσταση απαθανατίστηκε από την δικηγόρο Κριστίν Σαρντέλα, η οποία ήταν βαθιά συγκινημένη από τον δεσμό μεταξύ του σκύλου και του ιδιοκτήτη του.

Το τετράποδο έμενε σε ένα χαλί, ακριβώς μπροστά από την υποδοχή και περίμενε 4 μήνες να επιστρέψει το αφεντικό του. Το προσωπικό του νοσοκομείου αποφάσισε να του βρει ένα νέο σπίτι και τα κατάφερε. Ο νέος του ιδιοκτήτης ζούσε σχεδόν 5 χιλιόμετρα μακριά. Ωστόσο, έμειναν έκπληκτοι όταν μετά από λίγο διάστημα είδαν πάλι το τετράποδο έξω από το νοσοκομείο.

Ένας 59χρονος άνδρας μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο.

Facebook

Ο πιστός του σκύλος ακολούθησε το ασθενοφόρο μέχρι το νοσοκομείο και παρέμεινε εκεί περιμένοντας τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψει.

Facebook

Αυτή η θλιβερή ιστορία απαθανατίστηκε από τη δικηγόρο Κριστίν Σαρντέλα που συγκινήθηκε από την αγάπη του σκύλου για το αφεντικό του.

Δυστυχώς ο άνδρας έχασε τη ζωή του λόγο του σοβαρού τραυματισμού. Ωστόσο, ο σκύλος του συνέχισε να τον περιμένει για 4 μήνες.

Facebook

Το προσωπικό του βρήκε ένα νέο σπίτι, περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά. Παρά την απόσταση, το γλυκό τετράποδο επέστρεψε ξανά στο νοσοκομείο για να περιμένει τον ιδιοκτήτη του.

[Facebook]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News