Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
διεθνήΣκύλος κάθεται πάνω από τον τάφο του αφεντικού του εδώ και 10...

Σκύλος κάθεται πάνω από τον τάφο του αφεντικού του εδώ και 10 χρόνια

Ήταν το 2006 όταν ο Μιγκέλ Γκουζμάν έφυγε από τη ζωή. Από τότε “δίπλα του” βρίσκεται ο αγαπημένος του σκύλος, ο Καπιτάν.

Αρχικά ο σκύλος εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας και λίγους μήνες αργότερα, η χήρα του Γκουζμάν, Βερόνικα, τον βρήκε δίπλα στον τάφο του πρόωρα χαμένου συζύγου της.

01ba5f7dfbb48f63b9cdaa4b8e8d48c9

Los Andes

Αυτή και ο γιος της, ο Ντέμιαν, προσπάθησαν να τον πάρουν σπίτι αρκετές φορές, αλλά πάντοτε γυρνούσε πίσω, στο πλευρό του Μιγκέλ.

Με τα χρόνια, ο Καπιτάν κέρδισε την αγάπη και το σεβασμό των επιστατών του νεκροταφείου, οι οποίοι τον ταΐζουν και τον εμβολιάζουν κάθε χρόνο.

d543afae88d4eb97564f7b33d4578caa

Los Andes

Σήμερα είναι 15 ετών, έχει χάσει, σχεδόν, την όρασή του και δύσκολα μπορεί να περπατήσει. Όμως, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα στον τάφο του ιδιοκτήτη του, σαν να περιμένει την ημέρα που τελικά οι δυο τους θα επανασυνδεθούν.

Δεν έχουμε ιδέα πώς βρήκε τον τάφο, καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν πέθανε στο Κάρλος Παθ, αλλά στην Κόρδοβα και το νεκροταφείο βρίσκεται μακριά από το σπίτι του», δήλωσε πρόσφατα ο Έκτορ Μπανέγκας, που υπήρξε στο παρελθόν επιστάτης του νεκροταφείου.

«Το μεγάλο μυστήριο είναι πώς ο Καπιτάν δεν έχει ξεχάσει τη μυρωδιά του αφεντικού του μήνες μετά το θάνατό του», πρόσθεσε.

71c3cc7d19c2062ef6badbb89803884d

Los Andes

Ο Άντλο Σέτσι, εκπαιδευτής σκυλιών για περισσότερα από 25 χρόνια, δήλωσε ότι η ιστορία του Καπιτάν αποδεικνύει ότι τα σκυλιά συνδέονται με την ενέργεια του ιδιοκτήτη τους. “Τα σκυλιά ανιχνεύουν ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές και ηχητικά κύματα. Αν ο Καπιτάν συνένωσε το μορφικό του πεδίο με εκείνο του κυρίου του, κατάφερε να βρει ακόμα και τον τόπο στον οποίο ήταν θαμμένος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[cnn]

Τα πιο σημαντικά