Σκουρλέτης: «Ο Σαμαράς πάει να γίνει νονός του αυριανού συλλαλητηρίου»

3 Φεβρουαρίου, 20182:14 ΜΜ
More videos

Ως «προβληματάκι» για την κυβέρνηση βλέπει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης τη στάση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου αναφορικά με το Σκοπιανό, αλλά και τις ακραίες θέσεις που κατά καιρούς παίρνει. 

Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε στην τηλεόραση του “Epsilon” και σημείωσε: «Επίσημα οι ΑΝΕΛ δεν έχουν ενστερνιστεί τις ακραίες απόψεις. Οι ΑΝΕΛ είχαν διαφορετική προσέγγιση στο Σκοπιανό, που εμείς διαφωνούμε. Το ξέραμε αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τους ΑΝΕΛ, όσον αφορά την συνοχή της κυβέρνησης».

Την ίδια ώρα ο υπουργός σημειώνει ότι «ο Σαμαράς πάει να γίνει ο ”νονός” του αυριανού συλλαλητηρίου. Κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες με το αυριανό συλλαλητήριο. Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα λιγότερο ή περισσότερο πατριώτες», σημειώνοντας παράλληλα ότι το συλλαλητήριο είναι «πολύμορφη συνάντηση κόσμου», την οποία θα «μετρήσει» η κυβέρνηση.

Ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την αισιοδοξία της κυβέρνησης για λύση στο Σκοπιανό. «Αν χαλάσει, θα χαλάσει από την αδιάλλακτη πλευρά των Σκοπίων», σημείωσε.

«Τα εθνικά θέματα πρέπει να τα κοιτάμε με όρους μίας κοινής πλειοψηφίας και όχι με κομματικά κριτήρια. Με σοβαρό νηφάλιο διάλογο στη χώρα. Ο ισχυρός παίχτης είναι η Ελλάδα», τόνισε ακόμη.

[thecaller] [topontiki]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News