Γκέι πατέρας σκότωσε την 18 μηνών υιοθετημένη κόρη του γιατί νόμιζε ότι ήταν ο σατανάς

10 Οκτωβρίου, 2017 4:33 ΜΜ
More videos

Ο 31χρονος Μάθιου Σκούλι Χικς κατηγορείται ότι σκότωσε την 18 μηνών κόρη του, Έλσι, αφού την κακοποιούσε για πολλούς μήνες.

Ο Μάθιου και ο σύντροφός του υιοθέτησαν την κόρη τους τον Σεπτέμβριο 2015 και η διαδικασία ολοκληρώθηκε 8 μήνες αργότερα.

Πέθανε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ουαλίας, όταν οι γιατροί αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν τον αναπνευστήρα της, επειδή δεν είχε ελπίδες επιβίωσης.

Μετά τον θάνατο της Έλσι, οι αστυνομικοί εξέτασαν τις ηλεκτρονικές συσκευές του Μάθιου Σκούλι Χικς και βρήκαν μηνύματα που είχε στείλει σε ένα φίλο του “Περνάω μια κόλαση με την Έλσι. Οι ώρες του φαγητού και του ύπνου είναι σαν εφιάλτες. Ουρλιάζει εδώ και 10 λεπτά.”

Στις 29 Σεπτεμβρίου είχε στείλει το μήνυμα “Η Έλσι είναι σαν το σατανά ντυμένο με κοpιτσίστικο φόρεμα.”

Ο 31χρονος Μάθιου Σκούλι Χικς κατηγορείται ότι σκότωσε την 18 μηνών κόρη του, Έλσι, αφού την κακοποιούσε για πολλούς μήνες. Eδώ αποχωρεί από το δικαστήριο της Ουαλίας.

Ο εισαγγελέας Πωλ Λιούις ανέφερε: “Η Έλσι βρέθηκε αναίσθητη από το παραϊατρικό προσωπικό μετά την επίθεση που είχε δεχτεί από τον Σκούλι Χικς στο σπίτι τους στο Κάρντιφ στις 25 Μαΐου του περασμένου έτους. Οι τραυματισμοί που προκάλεσαν τον θάνατό της έγιναν από τον εναγόμενο λίγο πριν καλέσει το 166 εκείνη την μέρα.”

Ένα σκίτσο δικαστηρίου του Μάθιου Σκούλι Χικς: Κακοποιούσε την κόρη του, ενώ ο σύντροφός του, Γκρεγκ, δούλευε ως διευθυντής σε μια εταιρία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

“Όταν ο Γκρεγκ γύρισε σπίτι από την δουλειά εκείνη την μέρα, ο Μάθιου του είπε ότι η Έλσι είχε πέσει στην κουζίνα του σπιτιού τους το πρωί”, ανέφερε ο εισαγγελέας.

Ωστόσο, μετά τον θάνατό της επανεξετάστηκε μια ακτινογραφία στο πόδι που είχε κάνει παλαιότερα η Έλσι. Σε αυτή την ακτινογραφία διαπιστώθηκε ότι η Έλσι υπέφερε από 2 κατάγματα, ένα κοντά στον αστράγαλο και ένα ακριβώς πάνω από το γόνατο.

Επίσης, πολλοί γείτονες του ζευγαριού υποστήριξαν ότι είχαν ακούσει πολλές φορές την μικρή να κλαίει και τον Χικς να της φωνάζει.

Η δίκη του Μάθιου Σκούλι Χικς αναμένεται να διαρκέσει 2 βδομάδες.

“Το σύνολο των ιατρικών αποδείξεων είναι πιθανόν να αποδεικνύουν ότι εκτός από τα πρόσφατα τραύματα, τα καταστροφικά τραύματα του εγκεφάλου και οι αιμορραγίες του αμφιβληστροειδούς πρέπει να οφείλονται σε τραύμα που υπέστη ακριβώς πριν την κατάρρευσή της και την κλήση στο 166. Η Έλσι ήταν 18 μηνών και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να προκαλέσει αυτά τα τραύματα στον εαυτό της”, δήλωσε ο εισαγγελέας.

Ο 31χρονος αρνείται ότι δολοφόνησε την κόρη του.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου που έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού είπε, ότι ο Χικς δεν ανέφερε τίποτα για κανέναν τραυματισμό στο τηλεφώνημά του. Το μόνο που είπε ήταν ότι η κόρη του έκλαιγε και φώναζε και μετά κατέρρευσε.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: