Σκότωσε μία γυναίκα και έναν αστυνομικό για να προλάβει το φανάρι…

15 Οκτωβρίου, 2014 1:57 ΜΜ
More videos

Μία γυναίκα και ένας αστυνομικός έχασαν τη ζωή τους και μία ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε και βρίσκεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο χειρουργείο, όταν οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο την Τροχαία, μία γυναίκα και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ άλλη μία γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε και χειρουργείται στο Τζάνειο Νοσκομείο Πειραιά.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί επι της οδού Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού. Ο οδηγός ενός Smart, o οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες έτρεχε προσπαθώντας να προλάβει το πράσινο φανάρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αρχικά έπεσε πάνω σε δύο γυναίκες, οι οποίες στέκονταν δίπλα σε στάση λεωφορείου. Στη συνέχεια το Smart παρέσυρε μία μοτοσυκλέτα, τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και τερμάτισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πέφτοντας διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα και τραυματίζοντας άλλα δύο άτομα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

“Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και 2 Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης” τονίζεται στην ανακοίνωση. “Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και 3 τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και 2 πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.”

Ο οδηγός του Smart, όπως επίσης και ο συνοδηγός, δεν έπαθαν απολύτως τίποτα.

Αμέσως μετά το δυστύχημα διεκόπη η κυκλοφορία επι της Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού.

troxaiotessera-thumb-large troxaiotria-thumb-large troxaiodyo-thumb-large troxaioena-thumb-large troxx-thumb-large

kathimerini.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: