Σκοπιανό: Συλλαλητήριο στις Πρέσπες την ημέρα που υπογράφεται η συμφωνία

12 Ιουνίου, 2018 5:29 ΜΜ
More videos

«Παρακολουθούμε πολύ στενά τις εξελίξεις γύρω από το Σκοπιανό και βρισκόμαστε σε συνεχείς συσκέψεις, προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε όλα όσα λέγονται από όλες τις πλευρές και εκείνο που παρατηρούμε είναι ότι όχι απλά ιστορικά θα χάσει η Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται ένα μεγάλο έγκλημα, το οποίο θα μας ακολουθήσει στο μέλλον και θα βρούμε πολλά προβλήματα μπροστά μας» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας στην Ελλάδα Γιώργος Τάτσιος.

«Θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, μπορεί η κυβέρνηση να μην επιθυμεί να είμαστε εκεί αλλά εμείς θα δώσουμε το παρών. Κάναμε τα πάντα όλο αυτό το διάστημα. Πότε θα μας ακούσουν; Υπάρχει δημοκρατία ή όχι σε αυτό το κράτος» πρόσθεσε.

«Φυσικά και θα αντιδράσουν οι Μακεδόνες βουλευτές, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι καλά. Οι βουλευτές καταλαβαίνουν και ακούν τον κόσμο. Όσοι συναναστρέφονται με τον κόσμο καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα» επεσήμανε.

«Οποιοσδήποτε βουλευτής ένιωθε πραγματικά ότι κινδυνεύει η Μακεδονία θα έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί από τον Φεβρουάριο όταν και οι πέντε προτάσεις είχαν τον όρο “Μακεδονία”. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν αργήσει ήδη» σημείωσε.

«Όταν και όποτε ανακοινωθεί το που θα υπογραφεί αυτό το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί» κατέληξε ο κ. Τάτσιος.

Ακολουθήστε μας στο facebook: