Σκηνές από την απαγορευμένη ταινία της Βουγιουκλάκη 50 χρόνια μετά

22 Δεκεμβρίου, 2017 11:52 ΠΜ
More videos

Για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια δόθηκαν στη δημοσιότητα πλάνα από την ξενόγλωσση ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Αliki my love» που απογοήτευσε στην πρώτη προβολή της.

Η Finos Films ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook ότι βρέθηκαν άγνωστα πλάνα από την ταινία τα οποία και ανέβασε. Το φιλμ είχε χαρακτηριστεί ως «απαγορευμένη ταινία» από δημοσιογράφους της εποχής καθώς είχε αρκετές τολμηρές σκηνές. Στην αφίσα της ταινίας η Βουγιουκλάκη πόζαρε ημίγυμνη και όπως λένε οι πληροφορίες οι σέξι σκηνές που περιλαμβάνει η ταινία δεν χαροποίησαν καθόλου την ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Finos Films:

 

Συμβαίνει τώρα! Η “Αλίκη” βρέθηκε και αποκαταστάθηκε. Λίγο υπομονή ακόμα..
#aliki #restoration

Δημοσιεύτηκε από Finos Film Official στις Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Η πρώτη αυτή προσπάθεια της Βουγιουκλάκη για διεθνή καριέρα έπεσε στο κενό παρόλο που ο Φίνος ξόδεψε 9.000.000 δρχ για την ταινία, υπέρογκο ποσό για την εποχή.

Η Βουγιουκλάκη με τον Φίνο

Η πρώτη προβολή σε Λονδίνο, το 1963 και Αθήνα το 1964 δεν αγκαλιάστηκε από το κοινό και ο αριθμός των εισιτηρίων που έκοψε ήταν απογοητευτικός.

Σκήνη που κυκλοφορεί εδώ και καιρό αλλά δεν έχει τολμηρές σκηνές.

Πενήντα χρόνια μετά οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να δώσουν μερικές σκηνές στη δημοσιότητα με το σχόλιο «Συμβαίνει τώρα! Η “Αλίκη” βρέθηκε και αποκαταστάθηκε. Λίγο υπομονή ακόμα.. #aliki #restoration».

Ακολουθήστε μας στο facebook: