Σκύλος βοηθάει τον ιδιοκτήτη του να σώσει ένα μωρό δελφίνι που παγιδεύτηκε στην στεριά.

14 Ιουλίου, 20154:24 ΜΜ

Καθώς ψάρευε, στην Παραλία Criccieth στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Rich  ήταν απασχολημένος τραβώντας φωτογραφίες του όμορφου τοπίου όταν άκουσε το σκύλο του, Leia, να γαβγίζει γεμάτος αγωνιά στην άκρη της θάλασσας. Δεν φανταζόταν ποτέ, αυτό που θα έβλεπε… «Μπαμπά! Μπαμπά! Αυτό το πράγμα θέλει τη βοήθεια μας!»

Ο Rich πήγε να δει γιατί γάβγιζε ο σκύλος του. Καθώς πλησίαζε, παρατήρησε πως ο σκύλος στεκόταν πάνω από κάποιο παράξενο ζώο. Αρχικά σκέφτηκε πως ήταν ένας μικρός καρχαρίας ο οποίος παγιδεύτηκε στα ρηχά νερά.

Μετά όμως πρόσεξε την τρύπα πάνω στο κεφάλι του όμορφου πλάσματος, και τότε ο Rich κατάλαβε πως ήταν ένα μωρό δελφίνι, το οποίο ξεβράστηκε στην ακτή. Το αξιολάτρευτο, αβοήθητο δελφίνι ήταν εγκαταλελειμμένο και χρειαζόταν βοήθεια γρήγορα. Ευτυχώς ο σκύλος το βρήκε και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του έγκαιρα!

Ο Rich ώθησε απαλά το μωρό πίσω στη θάλασσα και παρέμεινε στην περιοχή για την επόμενη μια ώρα, ώστε να είναι εκεί στην περίπτωση που επιστρέψει πάλι πίσω στην ακτή. Μετά από λίγη ενθάρρυνση, το μωρό δελφίνι ήταν και πάλι μέσα στο νερό.

Ο Rich μίλησε στην ακτοφυλακή και ανέφερε το συμβάν στην επιστημονική ομάδα. Σύμφωνα με το Rich ο μικρός φίλος ήταν πολύ τυχερός, καθώς δεν υπήρχε κανένας άλλος τριγύρω.
Ευτυχώς ήταν εκεί ο Rich και ο σκύλος του! Παρακαλούμε κοινοποιήστε την όμορφη αυτή διάσωση.

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News