Σκύλος συνοδεύει μέχρι τελευταία στιγμή την ιδιοκτήτριά του στην κηδεία της

18 Μαρτίου, 2017 5:46 ΜΜ
More videos

Πολλά έχουν γραφτεί για την αφοσίωση των σκύλων στους ιδιοκτήτες τους, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το σκυλί που δείχνει από πρώτο χέρι τι σημαίνει αφοσίωση.

Leong Khai Wai

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε ένα χωριό της Μαλαισίας, φίλοι και συγγενείς μιας ηλικιωμένης γυναίκας μαζεύτηκαν για να της πουν το τελευταίο αντίο. Δεν ήξεραν, όμως, ότι και ο σκύλος της ο Μπόμπι ήθελε να κάνει το ίδιο.

Καθώς πλησίαζαν στο μέρος της ταφής, ο εγγονός της, Λεόνγκ Κχάι Γουάι, παρατήρησε κάτι συγκινητικό από το παράθυρο-ο Μπόμπι έτρεχε στο δρόμο για να προλάβει την κηδεία.

“Νομίζω, ότι κανένας δεν είχε καταλάβει ότι μας ακολουθούσε”, ανέφερε ο Λεόνγκ.

Leong Khai Wai

Κατά την διάρκεια της ταφής, ο Μπόμπι ξάπλωσε δίπλα στην τρύπα που θα έβαζαν το σώμα της ιδιοκτήτριάς του και αρνιόταν να φύγει.

Leong Khai Wai

Καθώς κατέβαζαν το φέρετρο, ο Μπόμπι συνέχιζε να κοιτάζει.

Leong Khai Wai

Η πράξη του Μπόμπι δεν έμεινε απαρατήρητη: “Είπαν ότι ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν τόσο μεγάλη αφοσίωση σε έναν σκύλο”, ανέφερε ο Λεόνγκ.

Leong Khai Wai

Δεν ξέρουμε αν το γεγονός ότι ο Μπόμπι ήταν παρών στην κηδεία της ιδιοκτήτριάς του θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την απώλειά της, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρει πού θα είναι για πάντα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.