Σκύλος σώζει το αφεντικό του που έσπασε τον αυχένα του και αργοπέθαινε στο κρύο.

15 Ιανουαρίου, 2017 1:13 ΜΜ
More videos

Η Κέλσι, ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ, μόλις έσωσε τη ζωή του ιδιοκτήτη της, αφού γλίστρησε και έπεσε, σπάζοντας τον αυχένα του την Πρωτοχρονιά. “Φώναζα για βοήθεια, όμως ο κοντινότερός μου γείτονας απέχει 400 μέτρα από το σπίτι μου και ήταν 10:30 το βράδυ. Ήρθε όμως η Κέλσι μου. Η φωνή μου είχε φύγει μέχρι το πρωί και δε μπορούσα να φωνάξω άλλο, μα εκείνη δε σταμάτησε να γαβγίζει”, είπε ο Μπομπ, ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Το ατύχημα συνέβη 5 μόλις μέτρα από το σπίτι του. Φορούσε μόνο την σκελέα του, παντόφλες και ένα μπλουζάκι, αφού ήθελε απλά να πάρει ένα κούτσουρο για το τζάκι του. Για τις επόμενες 20 ώρες, ο Μπομπ κείτονταν παράλυτος στο χιόνι. Η θερμοκρασία εκείνο το βράδυ άγγιζε τους -5 βαθμούς Κελσίου. Ευτυχώς, είχε τον πιστό του σκύλο στο πλευρό του.

“Συνέχιζε να γαβγίζει για βοήθεια, όμως ποτέ δεν έφυγε από το πλευρό μου. Με κρατούσε ζεστό και ξύπνιο. Ήξερα ότι έπρεπε να επιμείνω και ότι ήταν στο χέρι μου να παραμείνω ζωντανός”. Μετά από 19 ώρες, ο Μπομπ έχασε τις αισθήσεις του, μα η Κέλσι δεν τα παράτησε. “Έβγαζε ένα τσιριχτό ουρλιαχτό, που ειδοποίησε το γείτονά μου. Με βρήκε στις 6:30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς”.

Ο άντρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Τώρα αναρρώνει και λέει πως ο σκύλος του είναι ένας “ήρωας” και θα του είναι πάντα ευγνώμων που του έσωσε τη ζωή.

[McLaren]

Ακολουθήστε μας στο facebook: