Σκύλος έφαγε μια ολόκληρη Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και πλέον δεν μπορεί να κινηθεί.

29 Δεκεμβρίου, 2016 2:18 ΜΜ
More videos

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένας άπληστος θηλυκός σκύλος που ονομάζεται Μπούμπα, μπήκε κρυφά στην κουζίνα και έφαγε όλη την γαλοπούλα. Ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου ζώου, ο Ντέιβιντ Μπάρετ από το Πρέστγουικ του Σάουθ Άιρσιρ συνειδητοποίησε τι συνέβη μόνο όταν είδε το σκυλάκι να καταρρέει στο πάτωμα. Η Μπούμπα ήταν τόσο πρησμένη, που το Τσι Άπσο (συνδυασμός Τσιουάουα και Λάσα Άπσο) δεν μπορούσε να κινηθεί.

Ο σκύλος άφησε μόνο ένα μικρό κομμάτι από τη γαλοπούλα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φάει και η οικογένεια. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να μοιραστεί την αστεία ιστορία στο Twitter. Ο ίδιος έγραψε: «Ο σκύλος μου δεν έχει καμία πιθανότητα να έφαγε όλη την γαλοπούλα που είχαμε για αύριο.» Στη συνέχεια πρόσθεσε μια φωτογραφία με την εξής φράση: «Υπάρχει μια ένοχη, δεν μπορεί να κινηθεί.»

Ευτυχώς, το χριστουγεννιάτικο δείπνο σώθηκε όταν η οικογένεια ζήτησε από τους συγγενείς να φέρουν μια άλλη γαλοπούλα. Και όσο για την Μπούμπα…Ο  ιδιοκτήτης θα την βάλει να κάνει διατροφή από το Νέο Έτος.

Συνειδητοποιώντας πως ο σκύλος έφαγε την Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, ο Ντέιβιντ Μπάρετ δημοσίευσε: «Υπάρχει μια ένοχη, δεν μπορεί να κινηθεί.»

Twitter

Ο άπληστος σκύλος άφησε ένα μικρό κομμάτι από την γαλοπούλα αλλά δεν ήταν αρκετό για να φάει η υπόλοιπη οικογένεια.

Twitter

Όσο για την Μπούμπα, ο ιδιοκτήτης της θα της κάνει δίαιτα από το νέο έτος.

Twitter

[Twitter] [h/t:]

Ακολουθήστε μας στο facebook: