Σκυλίτσα τρελαμένη με έναν λούτρινο Άι Βασίλη γνωρίζει από κοντά τον αληθινό.

25 Νοεμβρίου, 2016 1:10 ΜΜ
More videos

Η Κία είναι ένα τετράποδο ράτσας Σίμπα Ίνου. Έχει εμμονή όλους τους μήνες του χρόνου με το παιχνίδι της, που έχει τη μορφή του Αϊ Βασίλη. Οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να επισκεφτούν μαζί της, σε ένα εμπορικό κέντρο, τον «πραγματικό» Άγιο.

Η αντίδραση της Κία είναι πραγματικά ανεκτίμητη…

«Πάντα μεταφέρει μαζί της το παιχνίδι με τον Άγιο Βασίλη κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Κάθε φορά που καθόμαστε στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, εκείνη φέρνει το παιχνίδι, κάθεται και το γλείφει» αναφέρει στο Bored Panda ένας από τους ιδιοκτήτες, ο αδερφός της Αντζελίνα και του Τζον.

Έτσι, όταν άκουσαν πως ο Άγιος έβγαζε φωτογραφίες με κατοικίδια, ήξεραν πως έπρεπε να πάνε με την Κία για να τον δει. «Πολλοί άνθρωποι έβγαζαν φωτογραφίες με τα σκυλιά τους. Η Λούση, το άλλο μας τετράποδο, τρόμαξε όταν τον είδε αλλά η Κία που συνήθως είναι θετική και ξετρελαμένη, ξαφνικά έγινε ήρεμη και ψύχραιμη.» αναφέρει η Αντζελίνα. «Απλά καθόταν και τον κοίταζε. Συνήθως συμπεριφέρεται απρεπώς όταν πάμε εκεί αλλά εκείνη την φορά ήταν καλή για τον Άγιο Βασίλη.» προσθέτει.

«Η Κία ανέβηκε στην καρέκλα, κάθισε δεξιά και έμοιαζε να χαμογελά.» Tα αδέρφια ξόδεψαν 30 δολάρια για να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία αλλά δεν το μετανιώνουν. Δημοσίευσαν την φωτογραφία με την αντίδραση του γλυκού τετράποδου που έγινε διάσημη. Στην φωτογραφία, η Κία μοιάζει να έχει έκρηξη χαράς και να χαμογελά. «Σίγουρα ήταν ο πιο ενθουσιασμένος σκύλος εκεί.»

Η Κια έχει εμμονή όλους τους μήνες του χρόνου με το παιχνίδι της, που έχει τη μορφή του Αϊ Βασίλη.1

Instagram

«Κάθε φορά που καθόμαστε στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, εκείνη φέρνει το παιχνίδι, κάθεται και το γλείφει.»2

Instagram

Έτσι, όταν άκουσαν πως ο Άγιος έβγαζε φωτογραφίες με κατοικίδια, ήξεραν πως έπρεπε να πάνε με την Κία για να τον δει.3

Instagram

5bd15ca24cee57242a9b28b79481da6d

«Απλώς έκατσε εκεί και τον κοίταζε. Ήταν καλή για τον Άγιο Βασίλη».4

Instagram

Δημοσίευσαν την επική φωτογραφία του σκύλου με την έκφραση «Οο Θεέ Μου» και έγινε διάσημη.5

Instagram

«Ήταν σίγουρα ο πιο ενθουσιασμένος σκύλος εκεί»9

Instagram

[Instagram]

Ακολουθήστε μας στο facebook: