Σκύλος δρομέας διασώθηκε από αγώνες και φοβόταν τη στοργή μέχρι που είδε τον μικρότερο αδερφό του.

1 Ιουλίου, 2016 1:48 ΠΜ
More videos

Ένας σκύλος ράτσας Γκρέϊχάουντ με το όνομα Mosley, ήταν 4 ετών όταν σώθηκε από τη βιομηχανία αγώνων σκύλων. Σύντομα του δόθηκε σπίτι από τον Scott Merrihew και τη γυναίκα του αλλά το τετράποδο ήταν συνηθισμένο στον θόρυβο και πολλά άλλα σκυλιά γύρω του με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να ανταποκριθεί στην αγάπη και την ευγένεια των ανθρώπων.

«Όταν τον πήραμε στην αρχή, είχε λίγο άγχος αποχωρισμού και ήταν πραγματικά προστατευτικός με τον χώρο του. Χρειάστηκε πολύ υπομονή αυτά τα χρόνια για να τον κάνουμε να νιώσει άνετα με τη ζωή εκτός πίστας αγώνων.» είπε ο Scott στο Dodo. Όταν η γυναίκα του έμεινε έγκυος, ο 8 ετών Mosley έγινε ιδιαίτερα προσεκτικός μαζί της.

«Ήταν πολύ πιο πρόθυμος για αγκαλιές με τη γυναίκα μου προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Ήξερε πως κάτι συμβαίνει.» πρόσθεσε ο Merrihew. Το μωρό με το όνομα Lucas Merrihew γεννήθηκε περίπου μια εβδομάδα πριν και ο Mosley τον αγαπά.

«Η αρχική του αντίδραση για τον Lucas ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αλλά ήξερε να κρατά τις αποστάσεις του. Είναι πραγματικά καλός με το μωρό. Πρόσφατα κλειδώσαμε τα γατάκια έξω από το δωμάτιο τις νύχτες αλλά ο Mosley είναι ελεύθερος να μπει.» συμπλήρωσε ο άνδρας.

Ο Mosley διασώθηκε μετά από 4 χρόνια παράνομων αγώνων σκύλων και δεν γνώριζε πώς να αντιδράσει στην στοργή.

«Χρειάστηκε πολύ υπομονή με τα χρόνια για να κάνουμε να νιώσει όσο άνετα είναι τώρα με τη ζωή εκτός πίστας αγώνων.» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Scott.

Όταν η γυναίκα του Scott έμεινε έγκυος, ο 8 ετών Mosley έγινε ιδιαίτερα προσεκτικός μαζί της

«Ήταν πολύ πιο πρόθυμος για αγκαλιές με τη γυναίκα μου προς το τέλος της εγκυμοσύνης.»

Το μωρό με το όνομα Lucas γεννήθηκε περίπου μια εβδομάδα πριν και ο Mosley δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να τον αγαπά.

«Η αρχική του αντίδραση για τον Lucas ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αλλά ήξερε να κρατά τις αποστάσεις του.»

«Έχει γίνει πραγματικά καλός με το μωρό.»

«Πρόσφατα κλειδώσαμε τα γατάκια έξω από το δωμάτιο τις νύχτες αλλά ο Mosley είναι ελεύθερος να μπει.»

Έχει τόση πολύ αγάπη να δώσει!

Πηγή: Instagram και thedodo

Ακολουθήστε μας στο facebook: