Το σκέφτονται για Μπογδάνο στη Νέα Δημοκρατία

13 Αυγούστου, 2017 4:02 ΠΜ
More videos

Εισηγήσεις για τοποθέτησή του στη «γαλάζια» λίστα για την Ευρωβουλή δέχεται υο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Το ενδεχόμενο αξιοποίησης του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου εξετάζουν στη Νέα Δημοκρατία, μετά από σχετικές εισηγήσεις που έχουν φτάσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με το Secret των «Παραπολιτικών», οι εισηγήσεις αυτές προορίζουν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, όχι για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α’ Αθηνών, όπως είχε ακουστεί κατά το παρελθόν, αλλά για τη λίστα του κόμματος στις επόμενες ευρωεκλογές, κάτι που άλλωστε και ο ίδιος ενθαρρύνει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979 στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου. Kατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων συμμετείχε στη μουσική μπάντα 2CV.

Εργάστηκε στο Λονδίνο ως σύμβουλος επικοινωνίας και business development στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια μακρο-οικονομικών στο London Business School.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος και σήμερα παρουσιάζει πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου 2012 έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Εξάρχεια από αγνώστους (σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν αντιεξουσιαστές, αλλά η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε) στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, απ’ όπου το ίδιο πρωί έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.

Το 2013 εξέδωσε ποιητική συλλογή με τίτλο «ΟΝ».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δηλώνει «δεξιός, αλλά όχι Νεοδημοκράτης» καθώς και ότι είναι «ένας άνθρωπος που έχει ένα αστικό προφίλ, είμαι δεξιός, είμαι φιλελεύθερος». Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αλλά ποτέ δεν έγινε επίσημο μέλος κάποιου κόμματος. Υποστηρίζει ότι οι πολιτικές του απόψεις και η κριτική που ασκεί στην Αριστερά τον έχουν κάνει στόχο «ενός οργανωμένου τραμπουκισμού».

Στις 5 Ιουλίου 2017 ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας τους με τον δημοσιογράφο, μετά τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

[news]

Ακολουθήστε μας στο facebook: