Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή, τέλoς»: Συγκλονiζει η 21χρονη που ήταν στο ΚΤΕΛ...

«Σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή, τέλoς»: Συγκλονiζει η 21χρονη που ήταν στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήταν η μοναδική επιβάτης του λεωφορείου, όταν ο οδηγός έπαθε ανακοπή

Συγκλονίζει η περιγραφή της Μαρίας, της 21χρονης επιβάτιδος που στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας, όταν ο οδηγός έπαθε ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Η περιγραφή της φοιτήτριας που ήταν η μοναδική επιβάτης του λεωφορείου προκαλεί ανατριχίλα.
«Σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ‘’Μαρία, εντάξει εδώ πέθανες τώρα, τέλος, ό,τι έζησες έζησες’’. Σκεφτόμουν και αυτό εκείνη τη στιγμή», είπε αρχικά η 21χρονη για τη στιγμή που συνειδητοποιήσε τι είχε συμβεί.

Οδηγός ΚΤΕΛ στην Αρκαδία έπαθε ανακοπή - Επέζησε η μοναδική επιβάτης

Η 21χρονη Μαρία ήταν η μοναδική επιβάτης του λεωφορείου του ΚΤΕΛ 

Στη συνέχεια, περιέγραψε στο Live News πώς αντέδρασε όταν είδε το πούλμαν να οδεύει προς τον γκρεμό. Μέσα στον πανικό της, προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε για να μείνει ζωντανή:

«Μόλις βλέπω ότι εμείς πέφτουμε στον γκρεμό, ότι έφευγε το λεωφορείο, πήγα και ξάπλωσα ανάμεσα στον διάδρομο, για να κρατηθώ, δεν κατάλαβα για ποιον λόγο το έκανα αυτό. Μόλις βλέπω ότι το λεωφορείο σταμάτησε, ότι βρήκε και ότι είμαι ακόμα ζωντανή, σηκώθηκα, πάτησα ό,τι κουμπιά βρήκα μπροστά μου. Ανοίγει η πόρτα -ευτυχώς που άνοιξε- παίρνω την τσάντα μου, το κινητό μου και πώς κατέβηκα, ένας Θεός ξέρει».

Η επιβάτης του ΚΤΕΛ που επέζησε μίλησε για την τραγική εμπειρία που θα της μείνει αξέχαστη

«Όταν είδα το λεωφορείο να πέφτει στον γκρεμό, πήγα και ξάπλωσα ανάμεσα στον διάδρομο», είπε η 21χρονη Μαρία

Αρκαδία: Θρήνος για τον 47χρονο οδηγό που «έσβησε» πάνω στο τιμόνι

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, όταν ο 47χρονος οδηγός υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε πάνω στο τιμόνι.

Νωρίτερα, οδηγός ένιωσε μια αδιαθεσία, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και βγήκε έξω από το όχημα για λίγα λεπτά. Αφού ένιωσε καλύτερα επέστρεψε στη θέση του και συνέχισε το δρομολόγιο.

Λεωφορείο ΚΤΕΛ Αρκαδίας
Το λεωφορεί του ΚΤΕΛ που «κρεμόταν» από τον γκρεμό – Λαγκαδινά Νέα 

Όμως λίγο αργότερα αισθάνθηκε και πάλι αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και το λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και να… κρεμαστεί στον γκρεμό.

Τα πιο σημαντικά