Σκάνδαλο στο Next Top Model: Παίκτρια κατηγορείται πως την έβαλε στο παιχνίδι ο «γκόμενος»

29 Οκτωβρίου, 2018 11:53 ΜΜ
More videos

Οι κόντρες των κοριτσιών μέσα στο σπίτι του GNTM συνεχίζονται χωρίς σταματημό, τα στρατόπεδα και οι συμμαχίες έχουν ήδη διαμορφωθεί και παρότι το concept των ομαδικών φωτογραφίσεων στην αρχή του επεισοδίου αφορούσε τη δύναμη των γυναικών όταν είναι ενωμένες, μόνο αυτό δεν είδαμε.

Η γνωστή «τριάδα της φωτιάς», Εύη, Μέγκι και Μικαέλα, με την τρίτη να εξιστορεί, βρισκόντουσαν στο δωμάτιο τους, στο οποίο έχουν μείνει μόνες πια και κουτσομπόλευαν μία από τις συμπαίκτριές τους και το… αγόρι της.

Η Γαρυφαλλιά, κατά τα λεγόμενα της Μικαέλας την είχε πλησιάσει και της είπε πως έμαθε για τις διαδόσεις της δεύτερης πως τη Γαρυφαλλιά την έβαλε μέσα στο παιχνίδι ο γκόμενός της.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μία από τις «μαγικές» σιγμές της Μικαέλας στο παιχνίδι: ««Εγώ δεν πιστεύω καν ότι γκόμενός σου μπορεί να σε βάλει στο παιχνίδι. Άρα γιατί να λες ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ ας πούμε». Δεν έχω κονέ εγώ να μπω, που έχω κανει κάποια πράγματα, που έχω κάποιες γνωριμίες και θα έχει αυτή που ξεκίνησε τώρα το μόντελινγκ;».