Η περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ, ενώ αυτή τη φορά γίνεται λόγος για επερχόμενη συμφωνία των δύο πλευρών.
Στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι φαίνεται να βρίσκει η ΑΕΚ τον επόμενο τερματοφύλακά της, σύμφωνα με την «tuttomercatoweb». Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η «Ένωση» εντείνει τις πιέσεις της για τον 32χρονο, με το θέμα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να «κλείσει» θετικά:
«Πιθανή είναι μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη με την ΑΕΚ. Ο πρώην γκολκίπερ της Παλέρμο και της Έμπολι τώρα ανήκει στον Παναθηναϊκό και αποτελεί έναν καλό μεταγραφικό στόχο. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να επέλθει τις επόμενες μέρες η συμφωνία. Γίνεται λόγος για διετές ή τριετές συμβόλαιο.
Στο παρασκήνιο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα πρωταθλήματα, αλλά η ΑΕΚ σοβαρολογεί. Η ελληνική ομάδα θέλει για τερματοφύλακα στο μέλλον τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι».
Ο Ιταλός έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια στο φετινό κουπόνι ΟΠΑΠ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε οκτώ περιπτώσεις.
AEK Atene, pressing per Brignoli: si lavora per l’intesa https://t.co/z5tUIiDUV7
— TUTTOmercatoWEB (@TuttoMercatoWeb) June 3, 2024