Συνεχίζει να θηλάζει την 6χρονη κόρη της ακόμα και στην αυλή του σχολείου!

25 Μαΐου, 20156:52 ΜΜ
More videos

Η 6χρονη Aminah «τρελαίνεται» να θηλάζει γιατί όπως λέει «το μητρικό γάλα είναι πολύ καλό και τα περισσότερα παιδιά πρέπει να το κάνουν» ενώ δηλώνει πως θα σταματήσει ενδεχομένως όταν γίνει οκτώ.

Η μητέρα της η 52χρονη Maha Al Musa  με συνέντευξή της στο περιοδικό Woman’s Day, στην Αυστραλία,  έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης καθώς όπως δηλώνει συνεχίζει να θηλάζει τακτικότατα την κόρη της ακόμα και σήμερα που έχει κλείσει τα 6 της χρόνια και μάλιστα αν η μικρή της το ζητήσει, τότε είναι διατεθειμένη να πάει να την θηλάσει ακόμα και στο προαύλιο του σχολείου.

breastfeeding-mum-5

Η 52χρονη υποστηρίζει ότι το μητρικό γάλα έχει μεγάλη θρεπτική αξία για τα παιδιά και για αυτό τον λόγο επιμένει να θηλάζει την κόρη της ακόμα και τώρα που ξεκίνησε το σχολείο.

Μάλιστα, η μικρή όταν ρωτήθηκε για το τι γεύση έχει το μητρικό γάλα είπε: «Κάποιες φορές έχει γεύση καραμέλας. Εχει πολλές διαφορετικές γεύσεις», ενώ πρόσθεσε πως «είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνω ότι δεν είμαι στο σχολείο. Τα περισσότερα παιδιά πρέπει να το κάνουν γιατί είναι καλό για αυτά».

breastfeeding-mum-4

Πλέον, η 6χρονη Aminah πίνει συνήθως μητρικό γάλα λίγο πριν πάει για ύπνο, ωστόσο η μητέρα της δηλώνει ότι είναι διατεθειμένη να την ταΐσει οπουδήποτε και ό,τι ώρα και αν χρειαστεί, αρκεί η μικρή να το ζητήσει, καθώς όπως λέει, έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί σε μια επιθυμία της φύσης.

breastfeeding-mum-2

Μάλιστα, η Animah δήλωσε στο περιοδικό ότι της αρέσει τόσο πολύ ο θηλασμός που έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει να πίνει μητρικό γάλα μέχρι τα 8 της χρόνια.

breastfeeding-mum-3

Η Maha Al Musa η οποία έχει ακόμη δύο παιδιά, έχει οργανώσει στο Facebook μια ολόκληρη εκστρατεία υπέρ του θηλασμού των παιδιών μέχρι τα 8 πρώτα έτη της ζωής τους, καθώς αφενός τα οφέλη για την υγεία των παιδιών είναι πάρα πολλά κι αφετέρου δημιουργείται ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ μητέρας και παιδιού.

580122-maha

290CD66C00000578-3095589-image-a-3_1432516095990

dailymail/pontiki/Woman’s Day
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News