Σύμφωνα με θεωρεία των Αρχαίων Ελλήνων αυτή η γυναίκα έχει έχει το τελειότερο πρόσωπο στον κόσμο.

16 Ιουλίου, 2016 3:35 ΠΜ
More videos

Η Αμπερ Χερντ, η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, έχει το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο, σύμφωνα με την επιστήμη η οποία βασίζεται στην ελληνική «χρυσή αναλογία» – ακολουθεί η Κιμ Καρντάσιαν και η Κέιτ Μος (η οποία έχει τέλειο μέτωπο).

Οι αρχαίοι Έλληνες ισχυρίζονταν ότι υπάρχει μια «χρυσή αναλογία» για τη σωματική τελειότητα. Και σύμφωνα με την χαρτογράφηση του προσώπου, η εν διαστάσει σύζυγος του Τζόνι Ντεπ είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Το πρόσωπο της Αμπερ Χερντ βρέθηκε να είναι 91,85% συμβατό με την ελληνική Χρυσή Αναλογία της ομορφιάς «ΦΙ» – που για χιλιάδες χρόνια ήταν η μυστική συνταγή της τελειότητας.

Χρησιμοποιώντας την ελληνική αυτή θεωρία, μέσω της τεχνολογίας χαρτογράφησης προέκυψε ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει τέλεια φρύδια, η Σκάρλετ Γιόχανσον τέλεια μάτια, η Ριάνα το πιο όμορφο σχήμα προσώπου, η Εμιλι Ραταϊκόφσκι έχει τα καλύτερα χείλη και η Κέιτ Μος το πιο τέλειο μέτωπο.

1η θέση: Το τέλειο πρόσωπο της Αμπερ Χερντ

Πράγματι, η Χερντ έχει το τέλειο πρόσωπο.

2η θέση: Τα φρύδια της Καρντάσιαν

3η θέση: Το μέτωπο της Κέιτ Μος

4η θέση: Τα χείλη της Εμιλι Ραταϊκόφσκι

5η θέση: Η μύτη της Κένταλ Τζένερ.

Την κατάταξη έβγαλε η εταιρεία «The Centre For Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery» στον Λονδίνο με βάση τα δεδομένα της ελληνικής Χρυσής Αναλογίας του Φι.

Ομως, πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια έρευνα που βγάζει την Καρντάσιαν στη δεύτερη θέση και την  Μέριλιν Μονρόε στην 9η;

londonfacialplasticsurgery

Πηγή: dailymail, thetoc

Ακολουθήστε μας στο facebook: