Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά της»: Συγκλονίζει ο 54χρονος αρραβωνιαστικός της 24χρονης...

«Σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά της»: Συγκλονίζει ο 54χρονος αρραβωνιαστικός της 24χρονης που έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία

Η Ειρήνη θα έκλεινε σήμερα τα 24 της χρόνια και για το λόγο αυτό ο αρραβωνιαστικός της είχε παραγγείλει μια πανέμορφη τούρτα. Του χρόνου σκόπευαν να παντρευτούν.

Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης που βρήκε τραγικό τέλος στο μπάνιο του διαμερίσματος τους, από ηλεκτροπληξία. “Καλύτερα να πέθαινα εγώ, όχι η Ειρήνη μου, η βασίλισσα μου, η ίδια μου η ζωή, δεν μπορώ να το αντέξω αυτό, ότι η αγάπη μου έφυγε από τη ζωή”, αναφέρει δακρυσμένος ο 55χρονος Χρήστος.

Η Ειρήνη θα έκλεινε σήμερα τα 24 της χρόνια και για το λόγο αυτό ο αρραβωνιαστικός της ο Χρήστος είχε παραγγείλει μια πανέμορφη τούρτα με ένα γατάκι στη μέση, που συμβόλιζε την τεράστια αγάπη που είχε το ζευγάρι στα γατάκια ακόμη και στα αδέσποτα τα οποία μάλιστα φρόντιζε, όπως θα πει ο Χρήστος μιλώντας αποκλειστικά στο GRTimes.

312ef2b316fa4d2b96adc00654d16763

Κοιτά τη βέρα που φορά στο χέρι του και αναπολεί όλες τις στιγμές τις ξεχωριστές.

Στιγμές γεμάτες χαρά, χαμόγελο, κέφι, ευτυχία που έζησε για σχεδόν πέντε χρόνια με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Του χρόνου, όπως ο ίδιος λέει συγκινημένος, ετοιμάζονταν να περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας και επιτέλους να επισφραγίσουν την αγάπη τους φορώντας βέρα στο δεξί.
Ήταν απόφαση ζωής να ενωθούν ως ζευγάρι, μια σχέση καρμική, όπως λέει δακρυσμένος ο Χρήστος.

“Έφυγε ένα κομμάτι από τη ζωή μου, έφυγε ο άγγελος μου, έφυγε η πριγκίπισσα μου, έφυγε η γυναίκα της ζωής μου. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό την ώρα που έκανε μπάνιο έπαθε ηλεκτροπληξία, αυτό έδειξε άλλωστε και η νεκροψία. Μακάρι να ήταν εδώ η Ειρήνη μου, και να μη ζούσα εγώ, αλήθεια το λέω αυτό. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πια, μόνο θλίψη και πόνος που έχασα τον άνθρωπο μου, το κορίτσι μου, την αγκαλιά μου.

Η Ειρήνη ήταν η ίδια μου η ζωή. Σήμερα στα γενέθλιά της της έφερα λουλούδια όπως έκανα πάντοτε, της άρεσαν τα λουλούδια. Βλέπετε την τούρτα των γενεθλίων της, από προχθές την είχα παραγγείλει για να της κάνω έκπληξη με μια γατούλα στο κέντρο αφού και οι δύο μας αγαπούσαμε τα γατάκια και ταΐζαμε ακόμη και τα αδέσποτα της γειτονιάς μας. Μικρό και απλό το σπίτι μας αλλά είχε όλα αυτά τα χρόνια αγάπη μόνο αγάπη. Στο τελευταίο αντίο ετοίμασα το νυφικό που δεν πρόλαβε να φορέσει στην εκκλησία ως νύφη στο πλευρό μου και αντί για κόλλυβα θα μοιράσω μπομπονιέρες. Αντίο ψυχή μου, αντίο καρδιά μου”, λέει ο Χρήστος σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής αποκλειστικά στο GRTimes.

7bdfa97da4a5449cb0b4ec02badabdfd

Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 24χρονης Ειρήνης

Από ηλεκτροπληξία προήλθε ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Αυτό τεκμηριώνεται πια από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής διαπιστώθηκε εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο πόδι της 24χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και για τον λόγο αυτό θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία.

Η 24χρονη έφερε μία κάκωση καθώς σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα, ως αποτέλεσμα της πτώσης.

Πάντως, οι αρχές αναμένουν τώρα την άποψη του ηλεκτρολόγου και την αυτοψία που αυτός θα πραγματοποιήσει στο σπίτι γιατί μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Τα πιο σημαντικά