Σήμερα τα μεσάνυχτα θα πέσει το μαύρο στο MEGA

8 Οκτωβρίου, 20185:20 ΜΜ

Τέλος εποχής για το MEGA έπειτα και από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη διακοπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο χρόνος έχει ξεκινήσει και μετράει πλέον αντίστροφα για το MEGA και η διαδικασία που προβλέπεται είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το ΣτΕ θα στείλει την απόφασή του στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων αλλά και στο ΕΣΡ που με τη σειρά του οφείλει να ενημερώσει τη DIGEA. Κατόπιν, η ψηφιακή πλατφόρμα θα αποστείλει επιστολή στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ενημερώνοντάς πως εντός 48 ωρών θα διακόψει το σήμα της.

Η διακοπή μάλιστα εκτιμάται ότι θα γίνει βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, όπως είχε γίνει στις περιπτώσεις της μετάβασης σε ψηφιακή συχνότητα ώστε να μην… διαταραχθεί το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα δε με τις ίδιες εκτιμήσεις η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί λίγο μετά το δεύτερο εικοσαήμερο του Οκτωβρίου, οπότε κάποιο βράδυ μετά τις 20 του μήνα θα πέσει μαύρο στο MEGA, το σταθμό που έχει γράψει σημαντική ιστορία στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

Τέλος αξιοσημείωτο είναι ότι ύστερα και από την απόφαση του ΣτΕ και το δρομολογημένο πιακλείσιμο του σταθμού παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιος και με τι οικονομικό τίμημα θα αποκτήσει την ταινιοθήκη του σταθμού που όλους αυτούς τους μήνες κράτησε το σταθμό όχι μόνο ζωντανό καθώς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό…!

Πηγή: newsit.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News