Σήμερα ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά

11 Ιουνίου, 2022 12:03 ΜΜ
More videos

Σήμερα γάμος γίνεται σ’ ωραίο περιβόλι. Παντρεύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά και έχουν ετοιμάσει ένα τρικούβερτο γλέντι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLife, το ζευγάρι θα παντρευτεί το απόγευμα σε ένα κτήμα στο Κορωπί, μέσα στο οποίο βρίσκεται το εκκλησάκι, όπου θα ενώσουν τις ζωές τους υπό το βλέμμα Θεού και ανθρώπων. Στο ίδιο μέρος θα γίνει και η δεξίωση του γάμου.

Ορφέας Αυγουστίδης Μαρία Κρασσά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη μέλλουσα σύζυγό του Μαρία Κρασσά και τον γιο τους

Το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης και αποφάσισε να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο. Την αγγελία μάλιστα την είχαν δημοσιεύσει στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής» ανέφερε χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου του ζευγαριού.

Αυγουστίδης ΚρασσαΤο ζευγάρι έχει συνάψει ήδη σύμφωνο συμβίωσης

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά είναι πολλά χρόνια μαζί και κρατούν πάντα χαμηλούς τόνους, θέλοντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Απρίλιο του 2021 μάλιστα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους, τον οποίο, όπως έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός, θα βαφτίσουν Αχιλλέας Κωνσταντίνο. 

Αυγουστίδης Τζομπανάκη Κρασσά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του και τη μητέρα του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν επίσης οι γονείς του ηθοποιού, Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνος Αυγουστίδης, οι οποίοι θα τον καμαρώσουν γαμπρό δίπλα στην αγαπημένη του.