Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Σήμερα κρεμάω τα γοβάκια μου: Η συγκινητική ανάρτηση τρανς που της βρήκε...

«Σήμερα κρεμάω τα γοβάκια μου: Η συγκινητική ανάρτηση τρανς που της βρήκε δουλειά ο ΟΑΕΔ ως πωλήτρια

Μία συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από την ανάρτηση που έκανε η Ραφαέλα, μία τρανς γυναίκα, η οποία κατάφερε να βρει μέσω του ΟΑΕΔ δουλειά ως πωλήτρια και να σταματήσει όπως η ίδια λέει την “σεξεργασία” στην οποία αναγκάζονται να καταφύγουν πολλά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που αποκλείονται από την αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με την Ραφαέλα, μετά από αγώνες χρόνων, ο ΟΑΕΔ ενέταξε στα προγράμματά του και τρανς άτομα. “Έτσι με χαρά ανακοινώνω ότι προσελήφθη σε πρωινή δουλειά ως πωλήτρια με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για πρώτη φορά” αναφέρει χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων το υπουργείο Εργασίας αλλά και τον εργοδότη της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της
“Σήμερα κρεμάω τα γοβάκια μου που για δεκαετίες με έθρεψαν , και εξηγούμε,λοιπον έχω ευχάριστα νέα , για αρχή θέλω να πω ότι μετά από αγώνες χρονων του ΣΥΔ και προσωπικά της προέδρου του Marina Galanou επιτέλους κατάφερε να εντάξει στα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τρανς άτομα ώστε να μπορούν να βγουν στην αγορά εργασίας ξεφεύγοντας από τον εξαναγκασμό της σεξεργασιας. Έτσι με χαρά ανακοινώνω ότι προσελήφθη σε πρωινή δουλειά ως πωλήτρια με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για πρώτη φορά .

θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την Marina Galanou όπως και όλα τα παιδιά του ΣΥΔ Όπου τόσα χρόνια αγωνίζονται για τα δικαιώματα των τρανς ανθρώπων στην Ελλάδα επισεις θέλω να δώσω τα εύσημα στον ΟΑΕΔ και στο υπουργειο εργασίας που με εξέπληξαν ευχάριστα η αλήθεια είναι με την προωδευτικοτητα που έδειξαν σε θέματα λοακτ ανθρώπων όσων αφορά τα δικαιώματα εργασίας , και τέλος φυσικά να ευχαριστήσω τον εργοδότη μου που κόντρα στο εργασιακό κατεστημένο έβαλε μπροστά τον ανθρωπισμό του !!”

Σήμερα μάλιστα η Ραφαέλα ανήρτησε χαμογελαστή και ευδιάθετη την πρώτη της φωτογραφία από τη νέα της δουλειά.

42fb493492044c60811546592d0ff972

Τα πιο σημαντικά