Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
καρκίνος«Σήμερα κλείνω έναν χρόνο καθαρός απ΄τον καρκίνο»

«Σήμερα κλείνω έναν χρόνο καθαρός απ΄τον καρκίνο»

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η σημερινή ημέρα για τον Mike καθώς σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη απέναντι στον καρκίνο. Ο νεαρός τραγουδιστής που πριν σχεδόν έναν χρόνο είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας, πλέον βρίσκεται σε μια πολλή όμορφη και δημιουργική φάση απολαμβάνοντας την κάθε του στιγμή.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από τη μέρα που βγήκε νικητής από την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα του στον αγώνα που έδωσε.

Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο!

Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι άνθρωποι που δεν με άφησαν λεπτό, είναι οι άνθρωποι που ότι ώρα και να τους έπαιρνα θα ήταν εκεί, είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω τα πάντα!

Μετά από 1 χρόνο λοιπόν έχω να πω, πως νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί αγκαλιάζουν την κάθε μου τρέλα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα! Να σας συστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! 25/8/2021″ έγραψε χαρακτηριστικά ο Mike.

mike2b2 mike2b3 mike2b4 mike2b5 mike2b6 mike2b7 mike2b8 mike2b10

Τα πιο σημαντικά