Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣήμερα κλαίμε τα παιδιά μας: Το ΑΠΘ αποχαιρετά τον Τάσο και την...

Σήμερα κλαίμε τα παιδιά μας: Το ΑΠΘ αποχαιρετά τον Τάσο και την Αναστασία που έσβησαν στα Τέμπη

Τους εκλιπόντες φοιτητές του, Αναστασία Παπαγγελή και Αναστάσιο Κουτσόπουλο αποχαιρετά το ΑΠΘ σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης.

Ο χρόνος σταμάτησε στη μέρα εκείνη

“Ο χρόνος σταμάτησε απότομα και άδικα για τα δύο αγαπημένα μας παιδιά στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που συγκλόνισε το πανελλήνιο, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη τις οικογένειές τους αλλά κι εμάς, την “πανεπιστημιακή” τους οικογένεια, τους συμφοιτητές και καθηγητές τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και κυρίως στο Τμήμα Γεωπονίας”, αναφέρει το τμήμα στην ανάρτησή του.”Αγαπημένοι μας Αναστασία και Τάσο, το Τμήμα μας είναι φτωχότερο χωρίς εσάς, το κενό που αφήσατε πίσω σας μεγάλο. Εμείς οι συμφοιτητές και οι καθηγητές σας δεν θα αφήσουμε να ξεχαστείτε, θα είστε πάντα μέλη της μεγάλης γεωπονικής μας οικογένειας. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ν’αλλάξουμε και να διορθώσουμε όλα όσα οδήγησαν στον πρόωρο χαμό σας, σαν ύστατο φόρο τιμής”, προσθέτει.

Η κηδεία της Αναστασίας Παπαγγελή έγινε σήμερα, 6 Μαρτίου και ώρα 2μμ, στη Λυκούρια Καλαβρύτων και η κηδεία του Αναστάσιου Κουτσόπουλου σήμερα 1μμ στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας.Τα πιο σημαντικά