Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας!» - Πατέρας για δεύτερη φορά...

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας!» – Πατέρας για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Άκης Πετρετζίκης το πρωί του Σαββάτου 17/9. Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο σεφ μέσα από μία ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο σεφ και η σύζυγός του έχουν ακόμα ένα παιδί, τον 1,5 έτους Αχιλλέα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Ο Άκης Πετρετζίκης, λίγη ώρα μετά την πρώτη δημοσίευση, μοιράστηκε με τους followers του ακόμα μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής του και την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα του μαιευτηρίου.

petretzikis

Τα πιο σημαντικά