Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η 32χρονη καλλονή σύντροφός του κλέβει τις εντυπώσεις – 53 χρόνια διαφορά

12 Ιανουαρίου, 202211:16 ΜΜ
More videos

Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε μέσω και των social media τη σχέση του με την κατά 53 χρόνια νεότερή του Μάρτα Φασίνα. Πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια προκειμένου να γοητεύσει τους Ιταλούς και να κερδίσει την προεδρία. Ο 85χρονος Σίλβιο, φαινομενικά απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα σεξουαλικά σκάνδαλα και την προχωρημένη του ηλικία, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook, στην οποία κοιτάζει στα μάτια την 32χρονη βουλευτή του Forza Italia.

Διαβάστε ακόμη: Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Στα 86 του ξεκινά προεκλογική εκστρατεία και συστήνει στον κόσμο την 32χρονη σύντροφό του

Η Μάρτα Φασίνα είναι η τελευταία σχέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά τον χωρισμό του από την Φραντσέσκα Πασκάλε το 2020, η οποία ήταν 34 ετών. Η… απροκάλυπτη στοργή του Σίλβιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγεται ότι είναι μέρος της προεδρικής εκστρατείας, στην οποία ο Μπερλουσκόνι έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με βουλευτές για να τους πάρει με το μέρος του.

Η Ιταλία θα επιλέξει νέο αρχηγό κράτους στις αρχές του επόμενου έτους, και χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμη υποψήφιοι, ο Μπερλουσκόνι ξεκίνησε την «Επιχείρηση Σκίουρος» σε μια προσπάθεια να καθαρίσει το όνομά του από μια σειρά σκανδάλων και να γίνει πρόεδρος. Υπάρχουν σημαντικά εμπόδια στην πορεία του Μπερλουσκόνι προς την προεδρία, ωστόσο προωθεί τον εαυτό του με το… κέφι που τον βοήθησε να κερδίσει τρεις βουλευτικές εκλογές και να γίνει ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της Ιταλίας μεταπολεμικά.

Στην προσπάθεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμβάλλει η νεαρή Μάρτα Φασίνα. Γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου του 1990 στο Melito di Porto της Καλαβρίας η Μάρτα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα της Ρώμης και πήρε πτυχίο στη Φιλολογία το 2018. Την περιγράφουν ως ενεργητική γυναίκα με στιβαρή θέληση και… μικροκαμωμένη αφού το ύψος της είναι 1,63.

Από τις 22 Μαρτίου 2018 η Μάρτα Φασίνα είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιταλίας με το Forza Italia και συχνά χρησιμοποιεί το Instagram για να προωθήσει τις πολιτικές της θέσεις. Για την οικογένεια της 32χρονης ελάχιστα είναι γνωστά. Ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει πως μεγάλωσε σε μια ευτυχισμένη οικογένεια που ποτέ δεν την απογοήτευσε και τη στήριξε σε κάθε της βήμα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News