Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Σηκώθηκε η Τζωρτζίνα και φώναζε “όχι αυτή, όχι αυτή”» Πάγωσαν όλοι με...

«Σηκώθηκε η Τζωρτζίνα και φώναζε “όχι αυτή, όχι αυτή”» Πάγωσαν όλοι με αυτά που άκουσαν για την Πισπιρίγκου

Σε κλάμματα ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της διήμερης απολογίας της, ενώ περιέγραφε τον θάνατο της Μαλένας και Ίριδας.

Σε κλάματα ξέσπασε η Ρούλα Πιπιρίγκου κατά την περιγραφή των θανάτων Μαλένας και Ίριδας

Σμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 34χρονη μητέρα περιέγραψε στην απολογία της πρώτα τον θάνατο της Μαλένας μέσα στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2019 με την περιγραφή να είναι ίδια, όπως σε όλες τις καταθέσεις της.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για Μαλένα και Ίριδα

435

Στις 16:30 μπήκε στο δωμάτιο μια νοσηλεύτρια και της χορήγησε ένα φάρμακο τύπου “ζαντάκ” για το στομάχι της και έτσι ξύπνησα και εγώ. Στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, με κοίταξε, έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια μισάνοιχτα.

Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα” της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω

Δεν τις βρήκα, πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα, ήταν εκεί και καθόντουσαν τους είπα “τρέξτε το παιδί κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει”, υποστήριξε.

Για την Ίριδα, οι αρχές εστιάζουν στο χρονικό διάστημα από τις 7.30 το πρωί μέχρι και τις 10.30. Είναι το διάστημα όπου αρχικά η μητέρα βάζει την πιπίλα στο παιδί για να ξανακοιμηθεί και όταν στις 10.30 ξυπνά, με την αδερφή της, είναι νεκρό.
«Έκανα ένα μπάνιο εγώ, ντύθηκε η Δήμητρα και της είπα, “ετοίμασε πρώτα την μπέμπα και άσε την Τζωρτζίνα να κοιμηθεί” γιατί το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε 2:30 τα ξημερώματα. Εγώ πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στην Δήμητρα “ετοίμασε την και φέρε την να την ταΐσω” και μου φέρνει ένα παιδί μπλε…και μου λέει “Τι;”. Μου έπεσαν όλα. Μου κόπηκαν τα πόδια, ήταν εκεί και με κοίταγε».

Συνεχίζοντας η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε:

«Τα ματάκια της ήταν μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της (σαν να ξεφυσούσε). Πήρε η Δήμητρα τον Μάνο (Δασκαλάκη), το ΕΚΑΒ. Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και φώναζε “όχι και αυτή”».
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μετά την πολύωρη απολογία της σχετικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών, Μαλένας και Ίριδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε για δεύτερη φορά προφυλακιστέα.
Τα πιο σημαντικά