Η συγκινητική στιγμή που σκύλος προσπαθεί να ξυπνήσει το νεκρό φίλο του

Απρ 19, 2017 5:41 ΠΜ
More videos

Τη συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος προσπαθεί να ξυπνήσει το νεκρό φίλο του κατέγραψε μια κάμερα στην Κίνα.

Το καφέ Χάσκυ, που βρίσκεται ξαπλωμένο στην μέση του δρόμο, σκοτώθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο στην επαρχία Τσετσιάνγκ στις 17 Απριλίου.

Το μπεζ σκυλί αγγίζει απεγνωσμένα με την πατούσα του τον φίλο του και γαβγίζει πένθιμα μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης τους για να τα μαζέψει.

Το βίντεο δείχνει το λυπημένο σκυλί να προσπαθεί να σηκώσει τον νεκρό φίλο του. Όταν συνειδητοποιεί πως είναι πλέον αργά θρηνεί πάνω από το άψυχο σώμα του, την ώρα που δεκάδες αυτοκίνητα περνούν από δίπλα τους.

Δείτε το βίντεο

Μερικοί αυτόπτες μάρτυρες που στέκονταν από την αντίθετη πλευρά του δρόμου περιέγραψαν το συμβάν ωστόσο κανένας από αυτούς δεν ήταν σε θέση να να εξηγήσει τι προκάλεσε τον τροχαίο.

Μισή ώρα αργότερα, μία γυναίκα ντυμένη με μαύρα ρούχα εμφανίζεται στο πλάνο και φωνάζει το όνομα του Χάσκυ. Ένας αστυνομικός τη ρωτάει: «Είσαι η ιδιοκτήτρια των σκύλων;» «Ναι», απαντάει εκείνη.

Το μπεζ σκυλί ακολουθεί τον νεκρό φίλο του την ώρα που η ιδιοκτήτριά τους τον παίρνει στα χέρια της για να τον απομακρύνει από τη μέση του δρόμου και καλεί βοήθεια.

[dailymail] [huffingtonpost]

Ακολουθήστε μας στο facebook: