Η στιγμή που μια μητέρα αγκαλιάζει την κόρη της, ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει το επόμενο παιδί της.

26 Αυγούστου, 2016 4:53 ΜΜ
More videos

Όλα τα αδέρφια ξέρουν πώς είναι να είσαι το μοναδικό παιδί της οικογένειας και μόλις έρθει το καινούργιο μωρό να γίνονται τα μεγάλα αδέρφια.

Η παραπάνω κατάσταση δεν μπορεί να συνοψιστεί καλύτερα από την φωτογραφία της Νίκι Κόλκουιτ, μιας μητέρας που αγκαλιάζει την κόρη της πάνω στην φουσκωμένη κοιλιά της.

Η λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: “Αγνή γλυκύτητα. Τελευταίες αγκαλιές πριν το αντίο στην μαμά και την τελευταία φορά, που θα καθίσει πάνω στην φουσκωμένη κοιλιά με την αδερφή της μέσα.”

Η φωτογραφία από τις ΗΠΑ είναι ταυτόχρονα τρυφερή και ωμή και συγκίνησε πολλές μητέρες σε όλον τον κόσμο, που έσπευσαν να παρουσιάσουν και τις δικές τους προσωπικές ιστορίες γέννας και τα αντικρουόμενα συναισθήματα γύρω από το τι πρόκειται να συμβεί.

1

Ξεχωριστή στιγμή: μια μητέρα αγκαλιάζει την κόρη της λίγο πριν γεννήσει την άλλη κόρη της. Η ρεαλιστική και τρυφερή φωτογραφία έχει γίνει ανάρπαστη.

“Πραγματικά, έχω εκπλαγεί από τις αντιδράσεις για την φωτογραφία. Με την πρώτη ματιά δεν σου τραβάει την προσοχή, αλλά αυτή είναι η πραγματική ομορφιά της καταγραφής των γεννήσεων. Η μητέρα και η κόρη έμειναν έτσι για λίγα λεπτά ακόμη, πριν η μικρή πάει να παίξει με τον μεγάλο της αδερφό, αγνοώντας το πόσο θα αλλάξει η ζωή της μέσα σε μια νύχτα”, ανέφερε η φωτογράφος, Λάουρα Παουλέσκου.

Η φωτογραφία έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου με πολλές μητέρες να μοιράζονται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες με τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο facebook: