Συγκινητικά πορτραίτα από αδέσποτα σκυλιά που περιμένουν να τα υιοθετήσουν

16 Ιουνίου, 2015 6:20 ΜΜ
More videos

Όπου υπάρχει πάθος και αγάπη, υπάρχει πάντα ταλέντο. Η Taer Scott τα έχει όλα αυτά σε αφθονία καθώς και φωτογραφικό ταλέντο στο να αιχμαλωτίζει ζώα  μέσα από τον φακό της. Τα λόγια περισσεύουν για αυτές τις εικόνες.

Αν αυτές οι εικόνες από αδέσποτα του δρόμου και ζώα που φιλοξενούνται σε καταφύγια, δεν ωθήσουν  κάποιους να θελήσουν να υιοθετήσουν αμέσως ένα αδέσποτο, τότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε.

Η προτεραιότητα της Taer αλλά και η πιο μεγάλη ανταμοιβή της είναι όταν οι άνθρωποι παρακινούνται να κάνουν κάτι για τα άστεγα ζώα. Γιατί είναι η υιοθεσία τόσο σημαντική; Σύμφωνα με τα λόγια της Taer, ‘Αναγκαζόμαστε να κάνουμε ευθανασία σε χιλιάδες αζήτητα ζώα κάθε χρόνο.

Τα περισσότερα ζώα στα καταφύγια δεν έχουν κάνει κανένα κακό. Απλά τα είχαν απαίσιοι άνθρωποι. Τα ζώα είναι αγνά. Τα κίνητρά τους είναι απλά  και χωρίς δόλο. Το σέβομαι και μου αρέσει αυτό.’

Η Taer έχει πολλά βιβλία για πώληση στο Amazon, που θα ήταν το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση. Δεν νομίζετε πως αξίζει ένα τέτοιο δώρο;