«Σιδερένιος» ο Μικρούτσικος – Επιστρέφει στο πλατό με φιάλη οξυγόνου

13 Μαρτίου, 20234:33 ΠΜ
More videos

Νικητής βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ελπιδοφόρα είναι τα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο διαχρονικός παρουσιαστής μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, την Παρασκευή 10 Μαρτίου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.

Παράλληλα ανυπομονεί να γυρίσει και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει σήμερα Δευτέρα στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

  • Μάλιστα για λόγους ασφαλείας θα υπάρχει για κάθε ενδεχόμενο και μια φιάλη οξυγόνου στο στούντιο γιατί ακόμα αντιμετωπίζει προβλήματα με το αναπνευστικό του.

Λίγες ημέρες μετά την εξαγωγή του από την ΜΕΘ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News