Σιχ φόρεσε τουρμπάνι και παρήλασε μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ

9 Ιουνίου, 2018 11:50 ΜΜ
More videos

Ένας Σιχ στρατιώτης από την φρουρά Coldstream έγινε ο πρώτος στρατιώτης που φόρεσε τουρμπάνι στον εορτασμό της τελετής “Trooping the Colour”, καθώς χιλιάδες στρατιώτες έκαναν παρέλαση προς τιμή της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Πάνω από 1.000 στρατιώτες πήραν μέρος στην παρέλαση, η οποία σηματοδοτεί τα επίσημα γενέθλια της Βασίλισσας, καθώς το Έθνος γιορτάζει την μονάρχη.

Για τον 22χρονο Γκάρντσμαν Τσαρανπρίτ Σινγκ Λαλ αυτό το γεγονός δεν ήταν μόνο η πρώτη του συμμετοχή σε τέτοια εκδήλωση, αλλά και η πρώτη φορά που μέλος της φρουράς Coldstream έλαβε μέρος φορώντας τουρμπάνι.

Δείτε το βίντεο

“Ελπίζω ότι οι άνθρωποι που παρακολουθούν θα το αναγνωρίσουν και θα το δουν σαν μια καινούργια αλλαγή στην ιστορία”, ανέφερε ο 22χρονος από το Λέστερ.

“Ελπίζω ότι και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα, όχι μόνο Σιχ αλλά και από άλλες θρησκείες και διαφορετικά υπόβαθρα, θα παρακινηθούν για να μπουν στον στρατό”, πρόσθεσε.

Ο 22χρονος εντάχθηκε στον Βρετανικό Στρατό τον Ιανουάριο του 2016. Γεννήθηκε στην πόλη Παντζάμπ της Ινδίας και μετακόμισε στην Αγγλία όταν ήταν μωρό.

“Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα…θα υπάρχουν πολλά μάτια που θα με βλέπουν και θα επηρεάσω αρκετούς άλλους ανθρώπους”, πρόσθεσε ο 22χρονος.

Ο 22χρονος φόρεσε ένα μαύρο τουρμπάνι με ένα αστέρι για να μοιάζει με τα υπόλοιπα καπέλα.

Η τελετή “Trooping the Colour” προήλθε από τις παραδοσιακές προετοιμασίες για τις μάχες.

Μια αλεπού παραλίγο να κλέψει την παράσταση, όταν έτρεξε πίσω από τους στρατιώτες που έκαναν παρέλαση.

Η φρουρά Coldstream την κατά την διάρκεια της παρέλασης.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ παίρνει την θέση της για τον εορτασμό των 92ων γενεθλίων της.

Ολόκληρη η οικογένεια συγκεντρώθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει την εκδήλωση και να χαιρετήσει τα πλήθη.

Μαζί τους ήταν και η Μέγκαν Μάρκλ που ήταν η πρώτη της φορά που έβγαινε στο μπαλκόνι για κάποια επίσημη εκδήλωση.

[dailymail]