Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣία Κοσιώνη: Μας δείχνει το κολατσιό που ετοίμασε στον γιο της, Δήμο...

Σία Κοσιώνη: Μας δείχνει το κολατσιό που ετοίμασε στον γιο της, Δήμο για την πρώτη του μέρα στο σχολείο! «Για τρεις ζωές θα γελάει ο Κωστας μαζί μου…»

Το πρωί της Δευτέρας 11/9 ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη ξεκίνησε όπως όλα τα παιδιά το σχολείο.

Ο μικρός Δήμος πήγε στην πρώτη δημοτικού και όπως είναι επόμενο τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους γονείς του.

Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που μας έδειξε το ταπεράκι με το κολατσιό που του ετοίμασε ενώ αποτύπωσε κάποιες σκέψεις της τονίζοντας πως αισθάνεται αγχωμένη καθώς πέρα από τον μικρό Δήμο νιώθει και εκείνη «πρωτάκι».

Σία Κοσιώνη – Η ανάρτηση για την πρώτη μέρα του γιου της στο σχολείο
«Πρωτάκι αυτός, πιο πρωτάκι εγώ! Αν με δείτε με κύκλους στα μάτια το βράδυ θα είναι γιατί τη νύχτα ξυπνούσα κάθε μια ώρα από το άγχος μου. Το κολατσιό που του έβαλα μάλλον φτάνει για τρεις μέρες. Τρεις ώρες έκανε να συνέλθει η κουζίνα από το χάος που προκάλεσα. Τρεις φορές του είπα τα ίδια πράγματα. Για τρεις ζωές θα γελάει ο Κωστας μαζί μου! Όλα τέλεια! Τό’χουμε!!! Καλή αρχή σε μικρούς και μεγάλους!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ στην οποία φαίνεται το ταπεράκι με το κολατσιό που ετοίμασε για τον μικρό της, Δήμο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την πρώτη μέρα του γιου της, Δήμου στο σχολείο:

377510307 18249976816201495 160575847314338993 n

Τα πιο σημαντικά