Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣήμερα η συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα

Σήμερα η συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα

«Παραιτηθείτε». Με αυτό το σύνθημα, θα πραγματοποιηθεί Σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου στις 20.00 στην πλατεία Συντάγματος συγκέντρωση από ομάδα πολιτών που ζητά από όλους τους Ελληνες να ενωθούν κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 170

facebook

Συγκεκριμένα γράφει η ανάρτηση για την συγκέντρωση στο facebook:

Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα της αριστερο-δεξιάς συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μια συγκυβέρνηση η οποία προεκλογικά χρησιμοποίησε αναρίθμητα ψέμματα για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό ώστε να αποκτήσει την εξουσία, ενώ στην συνέχεια βρήκε για να σερβίρει σε όλους νέα συνθήματα για δήθεν ‘Παράλληλα Προγράμματα’ και δήθεν ‘Αντίμετρα’.

● Ζητάμε αλλαγή πολιτικής τώρα.

● Ζητάμε επιτέλους σοβαρή συνεννόηση χωρίς προβοκατόρικη δήθεν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη για το κοινό τους στο εσωτερικό, αλλά και χωρίς τις άκριτα ‘τυφλές’ υπογραφές σε ό,τιγράφουν τα Μνημόνια πίσω από τις κλειστές τους πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα ‘Δικά τους Παιδιά’ για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

● Ζητάμε δραστικές περικοπές δαπανών παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.

● Ζητάμε διαύγεια και αξιοκρατία και όχι ‘βόλεμα’ του Κομματικού Στρατού της Συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

● Ζητάμε άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής. Ουσιαστικά ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη δραστική μείωση ΦΠΑ και των νέων έμμεσων και άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

Λέμε ” Όχι ” στην δημιουργία ψεύτικων εχθρών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας.

Λέμε ” Όχι ” στον άκρατο λαϊκισμό, την χειραγώγηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τον ταξικό και ιδεολογικό στιγματισμό συμπολιτών μας από τους πολιτικούς που μας παρουσιάστηκαν δήθεν ως «Καθαροί» και «Άφθαρτοι» όντες τελικά πολύ χειρότεροι από όλους ανεξαιρέτως τους προηγούμενους.

Η θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη και η Οικονομία μας πρέπει επιτέλους να βρεθεί σε συνθήκες ανάπτυξης.

Βρισκόμαστε σε έναν μοιραίο δρόμο από τον οποίο αν δεν φροντίσουμε να βγούμε αμέσως, στην χώρα μας θα δούμε πολύ σύντομα τις εικόνες εξαθλίωσης που βλέπουμε τώρα στην Βενεζουέλα.

Ήρθε η ώρα όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε κατά του Παλαιοκομματισμού ο οποίος μας έφερε σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση και όμως, με την ανιστόρητη και ανεκδιήγητη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει ισχυρότερος από ποτέ.

Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, δεν υπάρχει ‘Νομιμοποίηση’ της Πολιτικής σας όπως ανερυθρίαστα δηλώσατε δημοσίως πρόσφατα επειδή ‘Δεν υπάρχει κόσμος στους δρόμους΄. Υπάρχουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.

Δεν διατηρούμε την αυταπάτη ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις καρέκλες τους τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι ο Ελληνικός Λαός δεν είναι πλέον μαζί τους.

Έναν χρόνο μετά, Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 20:00 το βράδυ πάμε όλοι στο Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουμε : #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

[facebook]

Τα πιο σημαντικά